Egy nem helyes férfi hiába gyúr (a nőkre gondolva). Mit gondoltok?
Még kinézetben is rengeteget számít egy izmos test egy férfinél s ez csak egyetlen tényező s nem feltétlenül a legfontosabb...
Az arcoddal amúgyse tudsz mit csinálni, de gyúrni tudsz, miért ne tennéd? Főleg, hogy elég sok haszna van. Igazából az a jó, ha magad miatt csinálod, de ha az egészség és erő csak mellékhatás a csajok miatt, az is jobb, mint punnyadtnak maradni.
Még nőnél is számít, hogy edz-e, pedig ott mintha fontosabb lenne a külső, mint a férfiak esetében s kevésbé várják el tőlük az izmosságot... Mégis. A test jobban néz ki, jobban működik... Ez jó és vonzó. Az ember közérzete, energiaszintje, önbizalma, kisugárzása is javulhat azért, mert edz. Ez nyilván változó, de adott esetben apróbb csodákat tehet az emberrel.
ma 00:26
B...hatja,nem ettől fogja tudni megvédeni magát.
Kérdező
A "nem helyes" azért relatív.Konkrétan ez a tapasztalatod,hogy azért utasítanak vissza mert nem vagy helyes?
Amúgy nem gondolom fölöslegesnek az edzést,mert minden tényező számíthat.Nincs tökéletes ember,a legjobbnak tűnő nők sem azok.Mindenkinek vannak hátrányai,és előnyei.Ha pl.jó a dumád,kisugárzásod és a tested sem egy zsák krumpli,akkor neked ezek lehetnek az előnyeid.Én arcra nem vagyok csúnya,ezt beképzeltség nélkül mondom,cserébe viszont alacsonyabb vagyok.Van rajtam némi izom,pocakkal.A nekem való nőkkel nincs gondom általában,és nem kell bányarémekkel beérnem.Egy nálam magasabbal viszont nem fogok próbálkozni,szóval azt is ki kell tapasztalni,hogy kinél mit érhetsz el.
Szerintem ez nem csak így megy. A helyes is szubjektív. Pl ti, férfiak ha öltönybe vagytok felöltözve vagy ingbe sokkal vonzóbbak vagytok. Továbbá engem jobban vonz egy olyan fiú aki mosolygos és kedves, de nem rosszindulatú és beképzelt.
18/L
18/l
Tehát a jó anyagi helyzettől egy nem helyes is vonzó lehet:)
A kérdés kiírása után rájöttem, hogy nem "helyes"-t kellett volna írnom, hanem azt, hogy "egy, a nőknél nem sok sikert elérő férfi...", de mindegy végülis, mert (számomra legalábbis) ugyanaz a kettő.
És igen, ez a tapasztalatom. Meg az, mint amit a kettes válaszoló írt. (Nem emiatt lesz valaki sikeres. Csak akkor tudnám miért..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!