Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirol beszeljek egy lannyal kettesben, hogy beszeljek vele, milyen dolgokat keruljek es mit elonyos csinalni, hogy baratkent tekintsen ram es megbizhatonak tartson?
Elvileg ugy fog adodni, hogy a kiszemeltemmel kettesbe leszek max 20percig es ez ido alatt kene levennem a lavabarol...:D en 16 o 17 eves, elegge fius csaj, meg nem volt senkije az igazira var ebbol arra kovetkeztetek hogy a baratjanak kene nezzen eloszor, ezt hogy erjem el? Masnap vajon rairjak??
Meg annyi h amikor messengeren beszelunk akk mindig en kezdemenyezek o csak valaszolgat...:s
Sztem ne barátkozz vele. Ha bekerülsz a friendzone-ba, akk onnan kb lehetetlen kikerülni, hidd el... pláne az ilyen lányoknál (én is efféle fiúsnak mondható vki vagyok, abból indulok ki). A helyedben én nem írogatnék neki, az gyakran idegesítő, pláne, ha csak te kezdeményezel ott. Inkább egy spontán beszélgetést kezdeményezz vele SZEMÉLYESEN, legyél minél érdeklődőbb. Meg máskor próbálj vele szemezni, és a tudtára adni, h te nem csak a haverja akarsz lenni.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!