Srácok, nálatok mennyire számít a mellméret?
Sajnos nekem kicsi a mellem, 70/A-s és nagyon nem szeretem. Szép a formája, ezt már mondták is. De valahogy nagyon utálom. Eddig az összes pasim azt mondta hogy nem zavarja, viszont sok srác gúnyol emiatt.. Szégyenlős lettem és emiatt már félek a szextol is, hogyha meglátja akkor nem kíván meg vagy ilyesmi.
Ennyire számít a mellméret? Lehet kompenzálni a formás fenékkel és combbal? A derekam is szép vékony, lapos a hasam, egyszóval minden más rendben van. (Sőt..:))
Egy vizes borogatás és akkor már nincs is melled. :D
Bocsi, de nem lehet komolyan venni a kérdést.
Ugyan nem vagyok srác, de fel nem fogom, hogy mit művelsz, hogy ennyien gúnyolnak érte.
Én is kaptam anno hideget-meleget a kirívó stílusom miatt, de egy szóval nem méltatta soha senki a kis melleimet :D
Az enyémek is 70A-sak voltak, de szép formásak, olyan igazi gömbölyű alma formájúak, jó feszesek. Mindig sportoltam, így nem nagyon tudott oda zsír lerakódni... aztán egy sportsérülés miatt hónapokra le kellett ülnöm és híztam egy jó 5-6 kilót. Na, hál'Istennek a nagyja a mellemre és a fenekemre szaladt fel, szóval nagyobb baj nem történt, minthogy le kellett cserélnem az összes melltartóm.
Ha neked is hasonló testalkatod lehet és tényleg nagyon-nagyon zavar a pici melled, meg lehet kísérelni felszedni pár egészséges kilót, hátha :)
Én már koptatom a futópadot, nekem csak útban vannak... :D
Párválasztásnál nem ez a szempont! Nálam legalább is.
Ismeretlenül is sok-sok gyengéd, finom puszit küldök a cicijeidre! f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!