Szerintetek csunya? 162 cm-es lany 59 kg es 90 B kosarmerettel homokora alkat vekony karcsu derekkal Foleg fiuk valasza erdekel
Ha az arcod ronda, akkor az alakod nem fog érdekelni senkit. :)
21F
Pár adat leírással az emberek fantáziájába több kép is alakulhat ki, szóval már hülyeséget kérdeztél.
Nincsen senki a környezetedben ,aki őszinte véleményt adna?
Én pl elég nagy kritikus vagyok (pozitív s negatív szemszögeket is nézek) a "modellel" szemben. Utáltam csúnya embereket rajzolni.
S igaza van egyik kedves kommentelőnek: Hiába a jó test ha zacskó kell a fejére, ne rókázzon az ember.
Meghát izlések és pofonok. Ha pár embernek nem lenne pocsék izlése a csúnya embereknek nem lenne párjuk stb.
Párommal divatolunk s csak a kari teste-arca elkészítésével 10órát töltöttünk el játékon... Kaptunk dicséreteket, de néha elgondolkodtunk nekünk van-e izlés ficamunk... Megnéztük más emberek karaktereit is szörnyülködtünk xD
(bnscoffee.com - KiraNedane -EU szerver -> karimról van profil kép)
Valakinek bejön valakinek nem. :D
S visszatérve az alkatra pl az én pasim csak saccra anno végignézett s az arcomat nézte alaposabban. Később esett le neki, hogy nagyobb mellem van mintamekkorának látta poloban~.~
A kinézet csak egy dolog, de van még ami még fontosabb: A belső éned.
Ha az romlott sokra nem mész vele.
Nembeszélve arról, hogy ahogy felnő az ember abban kialakult személyiség arcvonásokban is megjelenik. Jellem diagnosztika. Nem volt kötelező a megtanulása, de engem érdekelt, mint alkotó művész :D
Fiatalként tartsad magad kondiba (alakformázó gyakorlatok stb) építs ki egy önmagadhoz hű szép személyiséget.
Ui.: Lehet valakinek akármekkora kosaras melle, ha nincs kondiba tartott mellizma ami nem engedi lógni. ;)
23-nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!