Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Srácok, nálatok mennyire...

Srácok, nálatok mennyire számít a mellméret?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem kicsi a mellem, 70/A-s és nagyon nem szeretem. Szép a formája, ezt már mondták is. De valahogy nagyon utálom. Eddig az összes pasim azt mondta hogy nem zavarja, viszont sok srác gúnyol emiatt.. Szégyenlős lettem és emiatt már félek a szextol is, hogyha meglátja akkor nem kíván meg vagy ilyesmi.

Ennyire számít a mellméret? Lehet kompenzálni a formás fenékkel és combbal? A derekam is szép vékony, lapos a hasam, egyszóval minden más rendben van. (Sőt..:))

2018. febr. 1. 13:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha csak a "külsőségeket" nézzük is, nekem nincs semmi bajom ezzel a mellmérettel. Igaz, ha őszinte akarok lenni, nálam a fenék, "előzi" a cicit.
2018. febr. 1. 16:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem számít. Ha mindenképp a nagy vagy kicsi között kell dönteni akkor inkább kissebb. Amúgy hidegen hagy. Az alak, arc, haj és a fenék ami meg tud fogni inkább egy lányban.
2018. febr. 1. 18:19
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
Számomra a külsőségek közül egyértelműen az egyik legfontosabb a mell, és mindig is csak a nagy, természetes mellek tetszettek.
2018. febr. 1. 20:00
 14/19 Mansour ***** válasza:
68%

Eléggé számít... hogy ne legyen túl nagy!

Egyébként alkattól függ, és az a lényeg, hogy arányos legyen. Vannak olyan formásabb alkatú nők, akiknél még a nagyobb mell is tetszik. De egy vékonyabb, kis fenekű nő nagy mellel, hát abban semmi vonzó nincs.

De ami a legrosszabb, az a műmell... nevetséges és szánalmas egyben.

2018. febr. 1. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha jó a popsi meg a comb, akkor nem gáz, hogy kisebb a melled. Legalábbis én így vagyok vele.
2018. febr. 2. 10:32
 16/19 anonim válasza:
46%
A kicsiből lehet nagy...de a nagyból csak műtéttel kicsi! Szerintem a nagymellűek azért irigykednek rád, mert tudják hogy hamarosan az övékét, már a hátukon kell hordaniuk, úgy fog lógni...a tied meg még idősebb korodban is szép kis formás lesz! Nekem a kis feszes mellek tetszenek, mindig úgy választottam párt, aztán végül mindegyik akkorát növesztett, hogy csak na...70esből hamar lesz 85c-s, de fordítva már necces...
2018. febr. 2. 11:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Exem pl. folyamatosan azt akarta, hogy műttessem meg.

Nem véletlenül ex.

A párom meg ponthogy imádja :)

2018. febr. 2. 12:17
 18/19 anonim válasza:

"Összes pasid"? :O

Hány éves vagy és hány pasid volt? :D

2018. febr. 2. 16:32
 19/19 anonim válasza:
19%
Szerintem szexis ha kisebb melled van. Nem kell tőgy.
2018. febr. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!