Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket oda taszítanak a...

Titeket oda taszítanak a karrierista nők?

Figyelt kérdés
Engem nagyon. Semmi vonzót nem vélek felfedezni bennük, sem a stílusukban. Mindenféle nőies báj kiveszett belőlük, de az aranyóra virít a karjukon, mintha férfit játszanának. Ti hogy vagytok ezzel?
2018. márc. 2. 02:44
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
53%
Úgy látom egyébként,hogy nem is akarod hogy meggyőzzünk az állításod ellentetjéről.Egyébként meg nem fogytunk ki az érvelésből,csak naphosszat lehetne erről vitázni,te pedig férfi létedre nem is fogod nagyon elfogadni ezt,max.megszokod,mert már máshogyan nem lesz.Nekem pedig kezd fogyni a türelmem és nekem is hozzá kellesz szokni,hogy sok ilyen férfival fogok még összefutni.
2018. márc. 4. 11:33
 32/32 anonim ***** válasza:
48%
Én szeretem ha egy nő öntudatos és tényleg van sütnivalója a probléma ott kezdődik hogy kényszeresen meg akarja mondani hogy hanyas a kabát mert még magával hordozza a kicsinyes sérelmeit
2018. márc. 20. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!