Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket oda taszítanak a...

Titeket oda taszítanak a karrierista nők?

Figyelt kérdés
Engem nagyon. Semmi vonzót nem vélek felfedezni bennük, sem a stílusukban. Mindenféle nőies báj kiveszett belőlük, de az aranyóra virít a karjukon, mintha férfit játszanának. Ti hogy vagytok ezzel?
2018. márc. 2. 02:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
80%
Oda? Hova?
2018. márc. 2. 03:13
 2/32 anonim ***** válasza:
94%
Úgy, hogy nem foglalkozok velük. Hidd el jobban tennéd a magad érdekében te is, mert amúgy szerintem inkább az irigység beszél belőled, csak épp átvetíted utálattá.
2018. márc. 2. 04:48
 3/32 anonim ***** válasza:
87%
Azert taszit, mert nem lenne rad utalva. Mind szellemileg, mind anyagilag feletted all, es ezt kis onbizalmu, minimalberes ferfikent nem tudnad elviselni.
2018. márc. 2. 06:16
 4/32 anonim ***** válasza:
79%

Engem vonzanak amiatt, mert céltudatosak, pörgősek, okosak, taktikásak, és többnyire van mit tanulni tőlük. Azonban mellettük úgy érezném magamat, mint egy eleve vesztes kick-box meccsen:

[link]

2018. márc. 2. 06:39
 5/32 anonim ***** válasza:
92%
Hát, nagyobb tisztelettel vagyok irántuk mint irántad.
2018. márc. 2. 07:43
 6/32 anonim ***** válasza:
6%

Igen.

Szánom a karrierista embereket, mert sosem lesz gyerekük és családjuk. Nem egy példa van rá, hogy az ilyen emberek(főleg nők) megölik magukat 30év felett mert egyedül maradtak és senki nem akar velük lenni, velük gyereket vállalni.

2018. márc. 2. 08:31
 7/32 anonim ***** válasza:
12%

SAJÁT tapasztalataim alapján igen. Kétféle "karrierista" nővel találkozok.

1. Akinek valóban értékes és hasznos a munkája,de nincs elszállva magától és van annyi esze,hogy a családalapítást össze tudja hozni munka mellett is. Tipikusan orvosnőket látok ilyen jellemzőkel,30-on felül,de ez nem azt jelenti,hogy minden orvosnő ilyen,vagy hogy más értékes munkakörben ne lenne ilyen nő. Velük nincs gond.

2. Tipikus irodai semmittevő munkát végző nők,akiknek valami hangzatos angol megnevezésű semmitmondó munkakörük van,legtöbbször "manager" megjelöléssel. Munkájuk tökéletesen haszontalan a társadalom számára,sőt a cégen belül sem történne semmi,ha megszűnne létezni,de kellenek,mert olyan "trendi",modern és fontosnak látszó munkakörök. Na ezekkel van a gond. Ugyanis az egójuk fordítottan arányos a hasznosságukkal,és folyton önigazolást keresnek maguknak,miért olyan nélkülözhetetlenek a vállalat működésében. Ők érvelnek mindig azzal,hogy "a piacnak erre van igénye",közben csak az alkalmatlan felső és középvezetők adminisztratív munkáját végzik el,amit egy értelmesebb majom is el tudna látni..

2018. márc. 2. 10:41
 8/32 A kérdező kommentje:

Pont az ellentettje vagyok annak, amit elképzeltek. 24 évesen sokmindent letettem az asztalra (2 felsőfokú nyelvvizsga, német kéttan gimi, német egyetem és most csinálom a mesterdiplomámat, mellette egy neves multinál dolgozom, csak hogy pár dolgot említsek), ám ahhoz, hogy ez sikerüljön, akkora elszántság és céltudatosság kell, ami csak az ilyen típusú nőkben van. Ergo a törtető, karrierista nők vesznek körül 0-24ben, és néha már nagyon unom. Sose értettem ezt a "na majd én nőként megmutatom" mentalitást. Persze tök jó, ha tud boldlgulni az életben, de némelyik úgy el tud korcsosulni ettől az állandó törtetéstől, ahelyett, hogy a nőiességét fejlesztené. Azt hiszik, azzal lesznek vonzóbbak a pasik szemében, ha hatalmat szereznek, na de nőként ők is csak olyannal állnának össze, aki rangban náluk felettebb van mert ugye ők nem égetik magukat evy utcaseprővel. Csak a rangos pasik meg anőies lányokra fognak hajtani. Ettől a karrierista nők frusztráltak lesznek.

Nem szándékozom bárkit is megsérteni, ez az én személyes véleményem, amit szvsz kultúrált formában osztottam meg veletek. Szívesen meghallgatok további értelmes hozzászólásokat

2018. márc. 2. 10:42
 9/32 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem kicsit túlbonyolítod a dolgokat. Én azért járok orvosira, mert orvos akarok lenni. Azért akarok orvos lenni, mert mindíg is ez volt a vágyam, ez érdekel és más pozícióban el sem tudom képzelni magam. Szerinted hol érdekel engem, hogy bizonyítsak, hogy nőként el tudom végezni jól a feladatom? Kinek bizonyítanék? Egy cél van a szemem előtt, hogy minnél jobb legyek a szakmámban. Nyilván 20 évesen ez az elsődleges az életemben és nem a családalapítás, arra még nagyon nem lennék felkészülve. A párválasztás teljesen más téma. Aki sokat tanul/dolgozik annak nincs túl sok ideje elmászkálni szórakozni, ezért jellemzően baráti körökből vagy azok ismerőseiből kerúlnek ki a partnerek. Hiába lenne egy villanyszerelő az "igazi" ha soha a büdös életben nem találkozunk mert nem egy az érdeklődési körünk, nem egy társaságban mozgunk.
2018. márc. 2. 11:49
 10/32 anonim ***** válasza:
84%

Szeretem őket.

A barátnőm is karrierista, én is az vagyok, úgyhogy remekül tudjuk motiválni egymást. Sokat dolgozunk az igaz, de a szabadidő az minőségi együtt töltött idő. Nem telefonozunk, nem emailezünk, nem facebookozunk közben, hanem tényleg egymásra figyelünk és együtt vagyunk.

2018. márc. 2. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!