Egyes felhasználók miért nem reagálnak a privát üzenetekre?
Figyelt kérdés
Komoly hangvételben írok nekik, de válaszra sem méltatnak, ez szerintem nettó bunkóság. Szoktam látni, hogy a levelem elküldése után is vígan kommentelgetnek kérdések alá, nekem pedig nem reagálnak semmit. Sok ilyen felhasználó van, de neveket nem írok.
22/F
2018. jan. 6. 18:43
71/73 anonim válasza:
Net huszár... szerinted megfogja adni...? Én még mindig várom, en leírtam neki hogy hol talál meg... már csak a fenyegetés miatt is...
Mondtam neki, hogy xar embert fenyegetett meg, azota nem irt privatot se...
Ha nem jelentkezik, vagy legalább nem kér bocsánatot, akkor hivatalból lesz mega cime... a fenyegetés miatt....
72/73 anonim válasza:
Mindenkitől bocsi, sajnálom! Tegnap felhúzott a beszólás, tény, nem így kellett volna lereagálnom. De ti meg ne húzzátok az agyam! Béke.
73/73 anonim válasza:
(A kérdező vagyok, csak - gyaníthatóan ezen kérdés miatt - letiltottak. Tényleg bocsi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!