Miért utálják ennyire egy fórumos oldalon a felhasználók, ha privát üzeneteket küldök nekik?
Egy amatőr, de sokak által látogatott oldal, van sok felhasználó is, ami a hobbim témájával foglalkozik. Egykor én is regisztráltam rá, nem szeretek annyira fórumozni, lehet privát üzenetet is küldeni, inkább abban próbálok ismerkedni. De úgy látom ez nagyon zavar mindenkit, ha már sok üzenetet küldtem neki, egy idő után szépen leráznak, meg se nézik már, többet nem válaszolnak. Ha meg válaszolnak egy idő után nagyon bunkón, de olyan nincs, hogy valaki mindig kedves marad velem.
Pedig én nem vagyok bunkó, totál jószándékú, rendes üzeneteket küldök.
Mi olyan furcsa ebben, hogy ismerkedni akarok olyan emberekkel, akikkel közös a hobbim? Mi olyan idegesítő ebben?
Titeket mennyire zavarna?
Mert egy hobbi témájával foglalkozik az oldal, nem társkereső.
Pl regisztrálok, hogy a modellvasutakról tudjak meg többet, vagy ötleteket, tippeket, erre valaki elkezd írogatni és barátkozni akar.
Mindennek meg van a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!