Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes felhasználók miért nem...

Egyes felhasználók miért nem reagálnak a privát üzenetekre?

Figyelt kérdés

Komoly hangvételben írok nekik, de válaszra sem méltatnak, ez szerintem nettó bunkóság. Szoktam látni, hogy a levelem elküldése után is vígan kommentelgetnek kérdések alá, nekem pedig nem reagálnak semmit. Sok ilyen felhasználó van, de neveket nem írok.

22/F

2018. jan. 6. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
87%
Azt hiszem, mindent értek, hogy miért nem reagálnak az üzeneteidre :DDDDDDD
2018. jan. 7. 10:38
 62/73 anonim ***** válasza:
94%
Esze valszeg több van mint annak, aki privátban mocskolódik... O.o
2018. jan. 7. 20:50
 63/73 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. :D De éljetek csak tévképzetekben. :)
2018. jan. 7. 20:51
 64/73 A kérdező kommentje:
Én felajánlottam neki, hogy élőben is vitassuk meg a dolgot, csak az ,,úriember" egy suttyó, így meg kifejezetten annak számít, hogy külföldről osztja az észt. Gyáva, szar alak.
2018. jan. 7. 20:57
 65/73 anonim ***** válasza:
100%
XD Bírom az ilyen embereket, aki csak a sjaát igazát látja, és mindenki másé tévképzet. Nos nekem már az sokat elmond a " Komoly hangvételben írok nekik, de válaszra sem méltatnak " kapcsolatban, hogy milyen szavakat használsz. Tényleg komoly, és illedelmes, kultúrált ember vagy. :D
2018. jan. 7. 21:26
 66/73 anonim ***** válasza:
100%
Te egy nyomorék vagy kérdező, akinek élete végéig csak a zsebhoki meg a virtuális világ fog maradni.
2018. jan. 7. 22:10
 67/73 anonim ***** válasza:
100%
Látom azért valaki törtöltetett pár kommentet, az ominozus üzit is. :D
2018. jan. 7. 22:28
 68/73 anonim ***** válasza:
100%

Itt a 22 éves "férfi" komoly üzenetei:

Ja és mé mindig várlak, hogy a fenyegetést megbeszéljük, tudod a leírt cimen, amit kértél.

1.

"Kemény gyerek vagy? :D Menj vissza az ágyikóba, a mamikád megfőzte neked a kakaót, mindjárt kezdődik a SpongyaBob! Apropó, holnap suli, írd meg a leckédet, mert anyád panaszkodott nekem az éjjel, hogy van egy kis lemaradásod."

2.

"Megint te, a troll kur va anyád?!?! Jelenteni foglak az adminoknak!"

3.

"Ja, és nem te vagyok, 18 éves korom óta van nőm, lol. De te egy sza ros nethuszár vagy, és le fogom nyomoztatni az IP-det. Elutazok, és szar rá foglak verni"

4.

"Lol, te kis bu zi, anyádat verd át. Megnéztem Google Térképen, ott csak egy optika van, szemben vele meg egy bazi nagy épület, ami nem társasház"

5.

"Megijedtél, te kis fa sz."

6.

"Betojtál, most már le vagy fos va. :D"

7.

"Lol, van egy olyan érzésem, hogy át akarsz bas zni. Le vagy te sza rva. Tudtam, hogy csak a pofád a nagyobb. Felejts el engem, gyáva fas zfej..."

8.

"De az nem is egy munkahely, fas zkalap! Be akarsz húzni a csőbe, és a cigány haverjaidat el akarod hozni. Hülye azért nem vagyok. Azt hittem, vagy olyan bátor, hogy 1v1-ben lemeccseljük, de túl gyáva vagy. Buz igyerek."

2018. jan. 7. 23:45
 69/73 anonim ***** válasza:
100%
:D Komoly. Miért nem lepődök meg. Amúgy megszokott dolog, tele van ilyennel, nekem is van pár , direkt lementegettem őket, néha szintén berakom mutatoba.
2018. jan. 7. 23:59
 70/73 ede1219 ***** válasza:
100%

"Én felajánlottam neki, hogy élőben is vitassuk meg a dolgot, csak az ,,úriember" egy suttyó, így meg kifejezetten annak számít, hogy külföldről osztja az észt. Gyáva, szar alak."

Add meg a címed menő gyerek, ha lesz egy kis időm, hazamegyek, és bónuszként az útiköltségemet is kiverem belőled! Írd ki nyilvánosan, a privátodat letiltottam!

2018. jan. 8. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!