Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes felhasználók miért nem...

Egyes felhasználók miért nem reagálnak a privát üzenetekre?

Figyelt kérdés

Komoly hangvételben írok nekik, de válaszra sem méltatnak, ez szerintem nettó bunkóság. Szoktam látni, hogy a levelem elküldése után is vígan kommentelgetnek kérdések alá, nekem pedig nem reagálnak semmit. Sok ilyen felhasználó van, de neveket nem írok.

22/F

2018. jan. 6. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
67%

A legtöbb privát üzenet ismerkedési céllal íródott. Egyesek képesek bármilyen témájú kérdés kapcsán írogatni a lányoknak/nőknek, a kérdéstől teljesen függetlenül. Elég zavaró.

Velem is elő szokott fordulni, hogy sok válaszom, esetenként kérdésem során ugyanaz a személy megtalál folyton folyvást, természetesen nem fogok magyarázkodni, hogy bocs megint nekem írtál.

Ezenfelül sokszor elég primitív stílusban érkeznek az üzenetek. Miért is akarnék válaszolni egy helyesírási hibákkal teletűzdelt üzenetre?

2018. jan. 6. 20:06
 32/73 anonim ***** válasza:
78%

Hat ha csak random írsz nekem egy levelet komoly hangnemben, én pont lexarom.....

Ne zaklasd az embereket, vagy viseld el, jogy valaki vevő rád, valaki meg nem... de 22 évesen már ez felfogható lehetne, és nem kellene külön kerdésben ecsetelni.

2018. jan. 6. 20:24
 33/73 A kérdező kommentje:
Nem random, de úgy látom, a helyi trollok megint nem bírnak magukkal...
2018. jan. 6. 20:30
 34/73 anonim ***** válasza:
28%
Ez a téma is szép példája, hogy ezt a nép sosem valamiért, hanem valami ellen tud összefogni :D
2018. jan. 6. 20:30
 35/73 anonim ***** válasza:
73%

Mert eddig talán egy-két olyan ember volt, akivel lehetett beszélgetni, két ember voltunk, akik eszmét cseréltek.

Többségében:

- ismerkedni akar

ezek közül kedvencem, aki csak annyit írt ":) 34/f"

- perverz

megvenné a használt harisnyámat vagy levágná a hajam

- csak mert nő vagyok, kapok egy "ribi"-t vagy "qrvaanyád"-at

- leírja a Mónika show-s élettörténetét egy olyan válaszomra, hogy csak lesek

- kioktat, pontokba szedve felsorolja, hogy miért gondolkozom rosszul. Nem a tényekben tévedtem - azt elfogadnám. Miért rossz a véleményem. Lenézően okoskodik.

Engem nagyon érdekelne a tartalma annak, amiket írni szoktál.

2018. jan. 6. 20:42
 36/73 A kérdező kommentje:
#35 Maximum privátban. :D
2018. jan. 6. 21:07
 37/73 anonim ***** válasza:
65%

Oké, írj privátot, én meg bemásolom ide, hogy mind meg tudjuk beszélni, hogy mi lehet a probléma a te esetedben.

Miért privátban akarsz erről beszélni? Oda akkor megyünk, ha nem akarjuk a fő kérdést szétoffolni, de itt ez a fő kérdés.

2018. jan. 6. 21:19
 38/73 A kérdező kommentje:
Ne te mondd meg nekem, hogy hová írjak. Inkább akkor el sem mondom. Undorító, ha valaki egy személyes dolgot kitereget. Téged érdekel, más viszont nem jelzett, hogy kíváncsi lenne. Akkor?
2018. jan. 6. 21:27
 39/73 A kérdező kommentje:
És akkor most mindjárt megkapom, hogy mit is képzelek én magamról... Ha valakit érdekel a dolog, hogy miket írtam, az írjon privátot. Ha ti nem fogadjátok ezt el, hogy én nem szeretem kiteregetni a dolgokat nyilvánosan, akkor ti se várjátok, hogy megértselek benneteket. Én jobb' szeretem az ilyet privátban leírni. Bocsmá'.
2018. jan. 6. 21:36
 40/73 anonim ***** válasza:
66%

Mondjuk azt nem értem mi az a nagy titok amit ide nem írsz le, de privátban bárkinek leírod, mindegy mennyire vadidegen.

Ez az oldal erről szól, megszólítod a nyilvánosságot. Az emberek többsége ezért van itt, és pont ezért nem szeretik ha privátban irkálnak nekik.

2018. jan. 6. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!