Egyes felhasználók miért nem reagálnak a privát üzenetekre?
Komoly hangvételben írok nekik, de válaszra sem méltatnak, ez szerintem nettó bunkóság. Szoktam látni, hogy a levelem elküldése után is vígan kommentelgetnek kérdések alá, nekem pedig nem reagálnak semmit. Sok ilyen felhasználó van, de neveket nem írok.
22/F
Nehogy felismerjenek...ezt a dumát:DDD
Talán, annyira unalmasakat írsz s lehet sokat-hosszút, hogy inkább mindenki egy szórakoztatóbb kérdést választ helyetted.
Aztán lehet, mert csak nőkre írsz vadász-dumával...mit vársz a nőktől ilyenkor, komolyan már...
Én nem látom értelmét magának a funkciónak. Itt egy egész oldal arra, hogy névtelenül, de nyilvánosan tárgyaljunk komoly vagy nem komoly témákat, egy csomó különböző vélemény, nézőpont jelenik meg minden kérdés alatt, amiből mindenki kiválaszthatja a leghasznosabbat/neki tetszőt, később pedig, akiben felmerül ugyan az a kérdés, ezeket megtalálhatja. Minek privátozni?
Azt bírom még, mikor válaszolok egy kérdésre, aztán ír a kérdező privátban, hogy ezt meg ezt fejtsem ki/magyarázzam el jobban. Minek? Sajnálja a kifejtést a többi olvasótól? Ezekre sem szoktam válaszolni. Múltkor kaptam privátot egy kérdés kapcsán, ott a levél idézése nélkül válaszoltam rá a kérdés alatt. Mondjuk ezt amúgy bunkóságnak tartanám, de itt a levélíró is azért írt, hogy lehülyézzen, szóval...
Néha kapok jópofizós levelet, szerintem olyanoktól, akik nőnek gondolnak, mivel nem szoktam fűnek-fának kiírni a nemem és a korom, mint sokan, de nem tudhatom, mivel ezekre sem írok vissza.
Volt olyan is, mikor egy válaszban elejtett info alapján kerestek meg privátban, hogy többet kérdezzenek róla. Ez a kérdés alatt tényleg offba mentek volna át, szóval egy darabig leveleztem az illetővel, de ahogy belemélyedtünk, egyre hosszabb, részletresebb leveleket igényelt a téma, és úgy éreztem, van jobb helye is annak az energiának. Szóval egy ideig halogattam a soron következő választ, aztán végül sosem írtam meg.
Bunkóság? Lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!