Egyes felhasználók miért nem reagálnak a privát üzenetekre?
Komoly hangvételben írok nekik, de válaszra sem méltatnak, ez szerintem nettó bunkóság. Szoktam látni, hogy a levelem elküldése után is vígan kommentelgetnek kérdések alá, nekem pedig nem reagálnak semmit. Sok ilyen felhasználó van, de neveket nem írok.
22/F
A privátban írást én túl személyesnek tartom és általában ismerkedni, beszélgetni akar az illető. Én meg jól elvagyok azzal,hogy osztom az észt a közösbe, és nem is célom ennél "mélyebb" ismeretségbe lépni senkivel.
Olyan is akad, hogy hazaérek, meglátom hogy valaki írt egy bődületesen hosszú üzenetet, de nem kezdem el olvasgatni, mert kajálok, filmezek. Aztán meg el is felejtem és csak nyomom tovább a közösben.
Ráadásul elég magamnak való vagyok. A saját problémáim, bár néha jól esik kiírni magamból, de alapvetően magam küzdök meg velük, magam kell kezeljem őket, nem kérek lelki segély szolgálatot. És ugyanígy van fordítva is, nem akarok hosszan tartó lelki segélyezésbe belemenni számomra idegen emberekkel.
Na meg ahogy előttem lányok írják, aki lány, az szerintem napi szinten kaphat ismerkedős leveleket. Elég megnézni a magányos kérdéseket. Minden második válasz az, hogy ha lány vagy akkor segítek...
Plusz férfiként úgy vagyok, hogy nem itt akarok ismerkedni lányokkal, fiú barátaim meg vannak, azokkal inkább élőben tartom a kapcsolatot.
Szerintem nem mindegy, hogy mi az üzenet tartalma.
Pl. én privát üzenetekben általában konkrét kérdéseket kapok, aztán azokra válaszolok. Ha nincs kérdése az illetőnek hozzám, akkor mit szóljak a szövegeléshez?
Általában válaszolok az üzenetekre többször is (bár én sem szeretem az ismerkedős üziket), amelyben folytatjuk a kérdésben tárgyaltakat, de volt már olyan, hogy valaki nem-releváns üziket küld, az ilyet furcsállom.
Illemből nem szívesen válaszolok, ha egy témához nincs mondanivalóm épp, akkor nincs mit szóljak.
Én szívesen válaszolok annak, aki normális, udvarias, és legalább köszönni tud. Amire nem válaszolok:
- kép a farkáról
- szexchat?
- megkúrhatlak 30 000 ft-ért?
A legtöbb embernek elege van a privátokból
Okoska. Szerinted minek van lehetőség a privát üzenetek letiltására is?!
“normális stilusban”
És a tartalom?;) A tartalomról még mindig nem mondtál semmit, a stílus nem minden. Tehát nem csak az számít, hogy *hogyan* írsz, hanem hogy *mit*.
3 féle levelet szoktam csak kapni: 1, társ/szexpartner keresők + fetisiszták 2, azok, akikkel az életük során tett valami rosszat egy nő, és most rajtam jönnek számon kérni ("hogy ne higgyem, hogy az összes nő k.....rva, mikor 5.es korunkban a barátnőm megpuszilt egy másik fiút a játszótéren??????") 3, akik nem is akarnak értelmeset írni, csak az ittenieken tesztelik a vulgáris szókincsüket.
Ha ebbe a 3 kategóriába esik egy üzenet, azokra nem válaszolok (régebben még vesztegettem az időm ilyenekre, de aztán ráuntam) de ha ezeken kívül konkrétan bármivel kapcsolatban írnak, azoknak szívesen visszaírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!