Egyes felhasználók miért nem reagálnak a privát üzenetekre?
Komoly hangvételben írok nekik, de válaszra sem méltatnak, ez szerintem nettó bunkóság. Szoktam látni, hogy a levelem elküldése után is vígan kommentelgetnek kérdések alá, nekem pedig nem reagálnak semmit. Sok ilyen felhasználó van, de neveket nem írok.
22/F
Én se nagyon szoktam a privát üzenetekre reagálni, egyrészt azért, mert nem értem, minek oda ír valaki választ, miért nem tudja a komment szekcióba írni, mint mindenki más...Bár ha valami kedves, értelmes dolgot ír, legalább megköszönöm neki, de előfordul, hogy elfelejtem.
Másrészt mert sok esetben, amikor privit kapok, ismerkedni akarnak velem...Amivel talán nem is lenne akkora baj, csak épp sok embernek már annyi is elég, hogy elkezdjenek nyomulni, ha a válaszom végére odaírom, hogy lány vagyok. Volt, hogy válaszoltam egy kérdésre a Macskák kategóriában, aminek tényleg semmi köze nem volt a párkereséshez vagy a szexualitáshoz vagy bármi ilyesmihez (fura is lett volna..) és megszokásból odaírtam a kommentem végére, hogy 19L, erre jött is egy üzenet, ami valahogy úgy szólt, hogy "Szia, nagyon jó gazdi lehetsz, szeretem az ilyen gondoskodó lányokat, van kedved ismerkedni? Zoli vagyok 25 éves". Kicsit ijesztő volt maga a szituáció, mert én speciel nem ismerkedni járok a Macskák kategóriába, meg el tudom képzelni, ha nekem is privát üzenetet küldött, mert írtam kb mondatot, hány másik embernek írhatott még..
De van egy nagyon creep felhasználó is, aki mindenhol ott van, komolyan akármelyik kategóriába válaszoltam, szinte minden kommentemre írt egy üzenetet, hogy ismerkedni akar. Már letiltottam a kb. 50. ilyen üzenete után..
Ne értsd félre, amint mondtam, általában visszaszoktam írni a privát üzenetekre;) (kivétel volt az, amikor valaki vallás-térítő reklám szöveget írt, amiben a világ sorsát hirdette nekem, vallási meggyőződéseiből merítve, pedig nem szoktam vallás topikba írni)
Azt nem tudhatom, hogy neked miért nem válaszolnak sokan, de feltételeztem, hogy lehet valami az üzenetben, ami okot ad erre (és ez az ok nem a stílus, lehet más is...)
#22: akkor te is kapsz rendesen a "jóból" :D
Én csak egyszer nem írtam ki, hogy fiú vagyok, csak a koromat. Bár elég félreérthető szituáció volt, 2-3 privát ismerkedési kísérlet becsúszott :D
---
Egyébként tényleg van itt 1-2 elborult felhasználó, akik tömegesen másolják be minden hozzászólásra ugyanazt a sablonos ismerkedő szöveget. Egyszer nem is direktben neki válaszoltam, mert pont valaki más írt, de kiírtam közösbe, hogy na már megint itt van. A lelkem magára vette és nekiállt fenyegető üzeneteket írni :D Képzelem, milyen párkapcsolatot akarhat :D
"valahogy belefáradtam a levelezésekbe"
Na ezt is pont fel tudnám hozni saját indoknak.
Én még az ismerőseimmel sem folytatok mélyre ható beszélgetéseket interneten. Csak a hülyeségeket küldözgetjük. Ha meg beszélni akarunk akkor felhívjuk egymást, találkozunk. Családom is inkább felhívom hazafelé, 1 órát beszélek aztán elég is. Fél fiatalságom azzal ment el, hogy csajokkal, fiúkkal írogattam a világ nagy dolgairól interneten keresztül.
Meg alapból nehezen alakítok ki kapcsolatokat és lassan 30 évesen arra jöttem rá, hogy nem vagyok jó társaság. Pont ezért nem is érzek késztetést, hogy új társaságokat ismerjek meg. Megvan a pár ismerősöm, azon kívül meg jól elvagyok egyedül.
Például szeretek túrázni. Facebookon naponta vannak önszerveződő tűrák, amire bárki mehet. De én nem érzek késztetést, hogy másokkal túrázzak, sokkal jobban szeretek egyedül menni. Egyedül ha kifulladok, megállok, ha bírok még menni megyek. Ha meg akarok még valamit nézni megnézem, nem köti a kezem mások nyafogása vagy éppen túlzott kalandvágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!