Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ítélik el az emberek az...

Miért ítélik el az emberek az érdekkapcsolatokat, az "aranyásókat", ha nekik nem származik semmiféle hátrányuk ebből?

Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 21:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%

Miért ne ítélném el őket? Jogom van azt elismerni és azt elítélni, akit csak akarok. Ezzel az égvilágon semmi gond.

Amiért általában elítélem az ilyen embereket:

- Gerinctelenek, minden téren. Nem csak azért, mert a pénzért szerelmesek, hanem mert a pénzért bármit megtennének. Barátként is teljes mértékben megbízhatatlanok.

- Nagyképűek és álszentek. Ha beszélgetsz egy ilyen aranyásóval, kőkeményen előfogja adni, hogy ő megküzdött a dolgokért és mindent azért ért el, mert ő jó ember.

2017. máj. 31. 01:53
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha nyílt kártyákkal játszanak, én nem ítélem el, max. megmondom, hogy ez nem az én értékrendem.

De akkor elítélem, amikor a másiknak teszi magát, hogy így szereti, úgy szereti, közben csalja agyba-főbe, és csak a pénz miatt van vele. Van ilyen távoli ismerősöm, legszívesebben képen hánynám... játszik a férjével, belehisztizte magát a családi vállalkozásba, és úgy kap havi fizetést meg pozíciót, titulust, hogy semmit nem cisnál (max. havi 2x vmit adminisztálgat tessék-lássék), kiforgatta az anyósát a pénzéből (aki egy tündéri nő, csak épp nem túl okos :(...).

2017. máj. 31. 13:43
 13/21 acelsziv ***** válasza:
9%
Mert az élősködőket senki nem szereti.
2017. máj. 31. 15:10
 14/21 anonim ***** válasza:

13

Pontosan. Majd még eljutnánk odáig, hogy ezt elfogadjuk mint természetest. Jól néznénk ki.

2017. máj. 31. 15:17
 15/21 anonim válasza:
31%
Sok embernek (legyen az nő vagy férfi) nem jön be, hogy mikor ő már a 3-4. munkaóráját tölti a munkahelyén aznap, a kitartott nő akkor kel és indul kozmetikushoz, vásárolni vagy éppen kondiba. A kemény munka ellenére sem élnek olyan jó körülmények között, mint ő... Irigyek! Szerintem az irigység ronda dolog. Mindenki előtt ott a választás.
2017. máj. 31. 15:27
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

15

Szerintem inkább egy szardarabnak nézik mint hogy irigyek lennének rá, innét az undor.

De gyakori reakció az útált, buta emberek részéről, hogy úgy gondolják rájuk irigyek azért útálják őket, legalábbis én gyakran hallom.

2017. máj. 31. 15:33
 17/21 anonim ***** válasza:

13:

De ki élősködik kin? Ha nyitott lapokkal játszanak, akkor ez egy fair deal. Kimondottan ilyen társkereső oldalak is vannak már, ahol nem árulnak zsákbamacskát, mindenki tudja, hogy a sugar dadynek pénze van, a sugar baby meg ezért cserébe nyújt valami mást...

2017. máj. 31. 16:52
 18/21 anonim ***** válasza:

17

Ha nyitott lapokkal játszanak akkor az egy üzleti kapcsolat amit a könyelvben azzal a k-val kezdődő szóval írnak le.

2017. máj. 31. 17:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Szóval a régi időkben,amikor az volt az általános hogy a nők vezették a háztartást,gondozták a gyerekeket,a férfiak pedig dolgoztak és eltartották a családjukat,szóval akkor minden nő egy k volt??Hagyjuk már.Ne ítélj hogy ne ítéltess.Köszöntem a figyelmet.
2017. máj. 31. 22:29
 20/21 anonim válasza:
sajnos a pénz az úr. az az uriember akinek se jelleme se külseje,humora,vonzalma......az szerinted nem tudja,hogy a lottty.csak azért van vele? de tudja,csak ö igy döntött.
2017. aug. 16. 09:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!