Miért ítélik el az emberek az érdekkapcsolatokat, az "aranyásókat", ha nekik nem származik semmiféle hátrányuk ebből?
Miért ne ítélném el őket? Jogom van azt elismerni és azt elítélni, akit csak akarok. Ezzel az égvilágon semmi gond.
Amiért általában elítélem az ilyen embereket:
- Gerinctelenek, minden téren. Nem csak azért, mert a pénzért szerelmesek, hanem mert a pénzért bármit megtennének. Barátként is teljes mértékben megbízhatatlanok.
- Nagyképűek és álszentek. Ha beszélgetsz egy ilyen aranyásóval, kőkeményen előfogja adni, hogy ő megküzdött a dolgokért és mindent azért ért el, mert ő jó ember.
Ha nyílt kártyákkal játszanak, én nem ítélem el, max. megmondom, hogy ez nem az én értékrendem.
De akkor elítélem, amikor a másiknak teszi magát, hogy így szereti, úgy szereti, közben csalja agyba-főbe, és csak a pénz miatt van vele. Van ilyen távoli ismerősöm, legszívesebben képen hánynám... játszik a férjével, belehisztizte magát a családi vállalkozásba, és úgy kap havi fizetést meg pozíciót, titulust, hogy semmit nem cisnál (max. havi 2x vmit adminisztálgat tessék-lássék), kiforgatta az anyósát a pénzéből (aki egy tündéri nő, csak épp nem túl okos :(...).
13
Pontosan. Majd még eljutnánk odáig, hogy ezt elfogadjuk mint természetest. Jól néznénk ki.
15
Szerintem inkább egy szardarabnak nézik mint hogy irigyek lennének rá, innét az undor.
De gyakori reakció az útált, buta emberek részéről, hogy úgy gondolják rájuk irigyek azért útálják őket, legalábbis én gyakran hallom.
13:
De ki élősködik kin? Ha nyitott lapokkal játszanak, akkor ez egy fair deal. Kimondottan ilyen társkereső oldalak is vannak már, ahol nem árulnak zsákbamacskát, mindenki tudja, hogy a sugar dadynek pénze van, a sugar baby meg ezért cserébe nyújt valami mást...
17
Ha nyitott lapokkal játszanak akkor az egy üzleti kapcsolat amit a könyelvben azzal a k-val kezdődő szóval írnak le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!