Miért ítélik el az emberek az érdekkapcsolatokat, az "aranyásókat", ha nekik nem származik semmiféle hátrányuk ebből?
Miért ne ítélnének el egy laza erkölcsű személyt aki felkínálja magát bárkinek akitől könnyű életet remél.
Butaság-önzés-érdek háromszögben él. Semmilyen emberi érték nem fedezhető fel benne. Kb ezért.
Mert az embereknek van véleménye és valamilyen szinten át tudják érezni hogy akár ők is lehetnének a kihasznált fél helyében.
Na meg, abból sincs hátrányom hogy a szomszéd veri a feleségét, mégsem nézem jó szemmel.
Mert szerinted az normális hogy jobban szereted a másik pénzét, házát, kocsiját, mint az embert akié a vagyon?
Magyarán kitartatod magadat vele, ami egyet jelent "r1banc"
Így van legfontosabb a tiszta lap!
Egy gazdag is oda tud figyelni, hogy ne fölényeskedjen a vagyonával, hűséges, szerető, odaadó legyen.
Aki fel tudja mérni, hogy egyedül még a sok pénz sem ér semmit az normális kapcsolatot épít.
Hát ez a társadalmunk mellékterméke. Aki jól forgatja magát kihasznál másokat, sokat vesz ki a közösből annak sok pénze lesz. De mivel elosztásról van szó, ezért valakiknek kevés lesz miattuk. Hát ha neki van több embernyi pénze a kihasználásból hát 1 rászáll és kihasználja.
Bár én nem szeretem egyik ilyenfajta embert sem.
Nem ítélem el, hanem lesz@rom, hogy más hogy él. Amíg engem nem piszkál. Esetleg csak poénból teszek megjegyzést, ha szóba jön az ilyesmi.
Például olyan indíttatás lehet az elítélés háttérben, hogy frusztrálja a fiatalokat, hogy a legszebb lányok helyettük az idősebb, de gazdag ficsúrokkal jönnek össze. Az emberek már csak ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!