Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan győznél meg valakit,...

Hogyan győznél meg valakit, aki az öngyilkosság gondolatával játszik, hogy az életet válassza?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 22:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Azt írod: "Egyszerűen józan érveket várok arra vonatkozóan, hogy miért érdemes élni." Ezen fenti felszólításodra milyen érvet találsz józannak és elfogadhatónak? Hm? Megírnád nekem? Csak azért, hogy idézőjelek közé téve bemásolhassam Neked.

Én nem győzködném, az tuti. Elmennék hozzá, egy tavaszi (mondjuk ezüst-lila-rózsaszín) aranzsmannal, főznék neki valami emlékezeteset (a töltött padlizsánom igen jó, mondjuk citromos rizzsel), meghallgatnánk Sziámi: Elölről c. dalát, aztán a Ha c. dalt. Innék vele 1 pohár bort (ha nagykorú), feltenném a lábam büfizés közben a mellettem lévő székre. Beszélgetnénk erről-arról, aztán elmosogatnánk. Kisétálnánk a városba ebéd után, ha süt a nap, azért, ha esik, akkor meg azért. Ha bolond, áprilisi idő lenne, akkor meg azért!

Üdv R

2017. ápr. 30. 21:44
 22/22 anonim ***** válasza:
őt nem meggyőzni kell. Tudom sajnos barátnőm így ment el. Aki elhatározza ezt magában az viszont meg is csinálja. Viszont lehet tudatni vele hogy mondani neki hogy hiányozna meg hogy fontos neked..
2017. máj. 1. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!