Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki küszködik itt az öngyilkoss...

Ki küszködik itt az öngyilkosság gondolatával, és miért?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 21:30
1 2 3 4 5
 1/41 lanyocska@ válasza:
te igen? :O
2012. júl. 5. 21:35
 2/41 anonim ***** válasza:
Én, ez túl bonyolult... és nem ide való.
2012. júl. 5. 21:37
 3/41 lanyocska@ válasza:
komolyan? :OO
2012. júl. 5. 21:38
 4/41 anonim ***** válasza:
Nem, vicceltem... Halál komolyan írtam, de már letettem róla próbálok élni és néha túlélni. :)
2012. júl. 5. 21:39
 5/41 lanyocska@ válasza:
100%
higyjétek el. ! nemszabad feladni. harcolni kell. és megmutatni a világnak hogy mindent túl lehet élni! nem szabad véget vetni egy "kincs" nek.. egy életnek.! ;)
2012. júl. 5. 21:40
 6/41 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok.

Nem adtam fel, sőt azokat a dolgokat is befejeztem, ami már (öngyilkossági) kísérletnek számít.

Kb. 5 hónap alatt nagyjából feldolgoztam azt, amit egyedül már két és fél éve próbáltam.

De ez mind baráti segítséggel sikerült, mert a pszichológustól félek, mert akkor a szüleim is megtudnának mindent.

2012. júl. 5. 21:45
 7/41 anonim válasza:

Régebben én is gondoltam rá volt hogy majdnem meg próbáltam ami meg akadályozott az a személyiségem ( győzni akarok az életben boldog akarok lenni az öngyilkoságal elárultam volna magam ) és ami kigyógyított az egy barátom volt rengeteget segített önbizalmat adott éreztem hogy valakinek fontos vagyok sikerült rengeteget fejlődnöm most már nem hallok bele hogy ha valaki akár tökismeretlen beszól és képes vagyok megvédeni magam.

Persze szült más problémát ugyanis beleszerettem azóta tudom hogy biszex vagyok kb 1,5-2 éve van ez azóta probáltam nem egyszer kiszeretni belőle sikertelenül túlságosan is szeretem hiába nem találkozunk túlsókat

Ő nem tudja nem mondtam el neki se azt hogy bi-vagyok se azt hogy szeretem mivel 99,9 % hogy hetero

Am néha még ma is gondolok rá hogy meg kéne halnom eltűnne minden problémám bajom de nem befolyásolja már az életemet könnyen eltüntetem ezeket a gondolatokat

Remélem te is és mindenki más is átvészeli ezeket a dolgokat

2012. júl. 5. 22:18
 8/41 anonim ***** válasza:
Én most egy mély szakadék legalján vagyok... Mégse gondolkodok az öngyilkosságon. Aki ezt teszi, az egy gyenge ember...
2012. júl. 6. 00:15
 9/41 A kérdező kommentje:
Igaz lehet, mint ahogy az is hogy a gyávaság és a gyengeség emberi tulajdonságok :)
2012. júl. 6. 02:58
 10/41 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan... de minek ide leírni?
2012. júl. 6. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!