Ki küszködik itt az öngyilkosság gondolatával, és miért?
Én..2 éve küszködöm emiatt És csak 1 valamiért élek az a nagymamám!Ha Ő meghal megyek utána én is!Se barátaim, se senkim, csak a 4 fal van én éjjel gépezem nappal alszom ez pillanatnyilag jónak tűnik..A legrosszabb az ha akarnám se tudnám jobbá tenni mert testileg is beteg vagyok!(rák) Nah ezért.. ÉN már régóta edzem magam fejben, minden nap csak erősebb leszek ahhoz h igen most vége van.. ÉN már nem akarock semmit jah de egyet-megnyugodni!
Köszönöm h ezt leírhattam!
21F
Nem küszködöm, én így élek
Azok a szavak, hogy "gyávaság" "gyengeség" "megfutamodás" stb stb magukban hordozzák azt, hogy emberek ítélkeznek a másik felett anélkül, hogy részletesen ismernék az illető lelki beállítottságát, a körülményeit, azt, hogy mire miképpen reagál, stb. Nem vagyunk egyformák még abban sem, hogy ki mit mennyire vesz a lelkére. Én mindig azt mondom, amikor meghallok egy-egy öngyilkosságról szóló sztorit, hogy "hú de szar lehetett szerencsétlennek, ha már ezt is bevállalta".
A Csernus-féle mindenáron a megfelelniakarás csikarásával motivált "hitelesség" és "a dolgokkal való szembenézés" stb eléggé szembemegy az ember alapvető természetével.
Nem mondanám, hogy pártolom az öngyilkosságot, de annyit igen, hogy az öngyilkosságot úgy is felfoghatjuk, mintegy valós szembefordulást, "nemet mondást" az univerzummal szemben.
Nehéz az élet? - kösz, nem kérek belőle.
Csapás ér? - hát kedves sors, akkor menj a p.cs.ba, de rajtam te nem fogsz élvezkedni.
Szóval egy öngyilkosság egyfajta hatalmas "NYASGEM" a világnak. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!