Ki küszködik itt az öngyilkosság gondolatával, és miért?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 21:30
21/41 anonim válasza:
helyesbítek, én #17 voltam, mert úgy írtam, mintha 16 lennék, mivel elnéztem a számomat, bocs!
22/41 anonim válasza:
Te vagy béna!
Azt a válaszomat a 16-os válaszolónak szántam.
23/41 anonim válasza:
Köszi! Bár ettől még igaz rá, amit írtam, hogy kb. ez olyan, mintha meghal egy közeli hozzátartozód, és azzal nyugtatod az illetőt, hogy "hidd el, sokkal szarabb annak, aki ... és ide kitalálsz valami nagyon szörnyűt". Na persze lehet, hogy a #16-os nem így gondolja, és most megvilágosítottad, és mától boldogan él! Adjuk meg rá az esélyt! :)
24/41 anonim válasza:
Tudom, hogy nem vígasz csak azért írtam, hogy nehogy azt higyje, neki van a legszarabb dolga.
25/41 anonim válasza:
Akkor azért jól éreztem, hogy csak egy okoskodó vagy, aki azt hiszi, mond valamit, de az egyetlen célja a másik bántása... Inkább tanulj írni, hogy a butaságaidat legalább helyesen írd le. A higgye az így írandó! Ha nincs mondanivalód, már válaszolni sem muszáj. :)
26/41 anonim válasza:
"Nem tudod te elképzelni hogy milyen mocsok érzés az, amikor tetszik egy nő, és még nagy eséllyel össze is jöhetne, de az elméd azt mondja ,ne tedd, nem neked való a párkapcsolat."
Erre reagáltam, hogy van akinek még esélye sincs.
Tehát el tudom képzelni...
Nekem a helyesírásom rossz, neked meg a felfogásod.
Senkit sem akartam bántani, de akartál engem.
28/41 anonim válasza:
Hát kérdés, hogy amikor egy hosszú írásra válaszolsz egy mondattal, miből kell a jó felfogásommal felfogni, hogy melyik fél mondatra gondoltál, amikor válaszoltál. ;) Ettől függetlenül nem értem, hol vígasz az bárkinek bármiben, hogy másnak még rosszabb... :) Javaslom, hogy hagyjuk. Én biztosan nem fordulok hozzád a depimmel, de majd talán más értékel.
29/41 anonim válasza:
Onnan, hogy elolvasod a hozzászólást amire reagáltam.
30/41 anonim válasza:
"Ettől függetlenül nem értem, hol vígasz az bárkinek bármiben, hogy másnak még rosszabb..."
Ilyet én nem írtam sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!