Hogyan győznél meg valakit, aki az öngyilkosság gondolatával játszik, hogy az életet válassza?
Aki az öngyilkosság gondolatával játszik, általában nem közli előre a szándékát nagyon senkivel.
Aki meg ilyenekkel riogat, általában csak arra vágyik, hogy érzelmileg zsarolhasson valakit, vagy csak sajnálatot akar, meghalni biztosan nem.
Nem terveztem,hogy hozzászólok miután 0-ra lettem pontozva,de látom kezdesz értelmesebb irányba kapisgálni.
Senki nem tud neked érveket adni ugyanis azokat saját magadnak,a saját intellektusod,vágyaid,álmaid,személyiséged alapján alakítod.
Ha semmi más értelmét nem látod a létednek csak a halálra való felkészülést és úgy érzed ezzel már végeztél,nem igazán értem miért kell itt gyiken megerősítést várnod.
Mert ha készen állnál nem akarnádvmegvitatni hiszen tiéd lenne a végső bölcsesség ;) Szóval hagyd ezt a púder dumát plösö aztán hívd fel anyut,aput és érdeklődd meg jól vannak-e!
Azért az életet kell választani, mert ez a helyes, számtalan lehetőséged van rá, hogy javíts a helyzeteden és boldog legyél. Képzeld vannak tolószékes, rokkant, súlyos betegséggel élő, kéznélküli, lábnélküli, vagy más fogyatékossággal élő emberek, akik nem adják fel és boldogok is.Olvassgas kicsit:
"Nem terveztem,hogy hozzászólok miután 0-ra lettem pontozva,de látom kezdesz értelmesebb irányba kapisgálni"
Én nem pontoztalak le, ahogy mást sem, erre szavamat adom. Ugyanis én, sokakkal ellentétben, nem like-gombként tekintek a kezekre.
"Mert ha készen állnál nem akarnádvmegvitatni hiszen tiéd lenne a végső bölcsesség ;)"
Hát az biztos nem, kivel eleve elég fiatal vagyok. A végső bölcsesség, ha nem is az enyém, de eljtottam egy olyan pontra, ahol már semminek nem látom értelmét.
"Szóval hagyd ezt a púder dumát plösö aztán hívd fel anyut,aput és érdeklődd meg jól vannak-e!"
Ők köszönik, igen. Csak én ezzel nem sokra megyek, mert apámmal nehéz negyed óránál többet beszélgetni bármilyen lelki dologról. Neki kb. az az életfilozófiája, hogy hagyni kell mindenta fenébe, és mindenre a munka a megoldás. Én ennélmegy cseppet bonyolultabbnak érzem magam. Egy traumát pl nem hiszem, hogy meg lehet oldani ezzel a módszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!