Hogyan győznél meg valakit, aki az öngyilkosság gondolatával játszik, hogy az életet válassza?
Ez helyzetfüggő.
Nem mindenki érdemli meg az életet!
Ki az, aki nem érdemli meg?
Az a problémája, hogy nem tud boldog lenni.
Mér ha egy pedofil akar öngyilkos lenni azt nem tartom vissza!
A boldogság hajkurászása meg felesleges!
Ráhívnám a zsarukat és bevitetném a zártra,majd ott meggyőzik arra alakalmas személyek.
Lehet nem ártana ha egyrészt kezeltetné magát másrészt ott majd találkozik néhány komolyabban problémás személlyel aztán táncsak átértékeli a saját kis problémácskáit.
"A boldogság hajkurászása meg felesleges!"
De akkor meg minek éljünk, ha nem lehetünk boldogok?
Szerintem van. Ez a flow. Amikor gondtalan, önfeledt vagy, mert elmerülsz valamiben. Nekem ez már évek óta nincs. Úgy érzem, mínuszos az élet, tudom benne jól érezni magam. Nem tudom elérni, hogy megtörténjenek olyan dolgok, ami miatt úgy érezném, van értelme küzdeni.
Mert most annak mi értelme van, ha valaki összeszorítottmfoggal él? Csinálja, csinálja, mert ez van, ezt kapta, de nem kapott hozzá használati útmutatót, csak él, de közben nem érzi jól magát. Minek? Nagymamám több mint 80 éves, évek óta már ki sem tud mozdulni a szobájából, de még az ágyából is alig tud felkelni. Mindig azt mondja, hogy bárcsak már meghalna.
Mi van, ha valakiből kifogy a küzdőszellem? Minek házasodjak meg, minek legyenek gyerekeim? Jó érzés lenne, de csak ártok vele a Földnek. Így is tele van szülve emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!