Öngyilkosság gondolatával mit kezdjek?
Figyelt kérdés
miért van az, hogy napi szinten az öngyilkosság gondolata kerülget és eddig volt ami visszatartott de kezdem a visszatartó erőket figyelmen kívül venni pl.: nem érdekel mi lesz másokkal ha én nem leszek, ez eddig mindig megfordult a fejemben de mostmár kezd rohadtul nem érdekelni, már nem tudom mit kéne tennem, jó lenne megtenni persze végre öröknyulomra találnék de valami még is visszatart és az nem az élni akarás meg az életösztöneim az tuti nem félek a következményektől nem érdekel milyen élet lesz a halál után az tuti jobb lesz mint ez, de nem értem magam, miért vannak ilyen gondolataim, hogy tudnám ezt megszűntetni?2015. okt. 25. 08:10
1/7 anonim válasza:
Mennyi idős vagy ? Nő , Férfi?Mi a bánatod?
2/7 A kérdező kommentje:
17/L. Nem értem miért van ez de néha rámtör rohamszerűen, hogy megakarok hallni és nehéz visszafogni magam, hogy ne csináljak butaságot. Mintha valami belülről irányítana vagy nem tudom.
2015. okt. 25. 08:21
3/7 anonim válasza:
Most vagy a se nem gyermek, se nem felnőtt korban.Ilyenkor van a lázadás a szülők az iskola, munkahely, az élet ellen.Sajnos nem mindenki éli meg jól ezt a korszakát, de mindenki átesik rajta.A természet elmúlik és ez még külön szomorúvá tesz minket.Azt ajánlom, hogy vidám színű ruhákat hordj, mosolyogj ra az ismerőseidre és meglátod a viszonzást is. Ettől is életvidám leszel. Ha ideges vagy este igyal nyugtató teát.Ha ilyen gondolatok járnak a fejedben, akkor tereldd el a gondolataid szebb régi emlékek irányába. Szerezz barátot és a szerelem megédesíti a mindennapjaidat, de ne felejts védekezni.Most ennyi jutott eszembe.Ha bármi van itt találsz embereket akik meghallgatnak, csak kérdezz tőlük.Némelyik szórakozik, de a legtöbb ad jó tanácsot.A lényeg, hogy ne maradj egyedül a rossz gondolataiddal.
4/7 anonim válasza:
Ne vacilálj tedd meg ha akarod. Majd ki heverjük valahogy.
5/7 anonim válasza:
Basszus ne szitsd te a tüzet.Inkább támogasd szegényt. Biztos lelki bánat érte, vagy rossz jegyet kapott.Mindent ki lehet javítani, de egy elhamarkodott döntést nem, annak súlyos következményei vannak. Az élet szép, csak meg kell keresni a szép dolgokat.
6/7 anonim válasza:
Járj el könyvtárba, tágítsd a világlátásod. Nézz meg jó filmeket. Tanuljál, sportoljál. Akkor nem lesz időd butaságokon gondolkodni.
Ne nézz filmet-, olvass destruktív dolgokról.
7/7 anonim válasza:
Érdemes lenne erről valakivel beszélgetned mielőtt teljesen eluralkodnak rajtad ezek a rossz gondolatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!