Miért mosolyoghat rám a buszsofőrnő?
Figyelt kérdés
Sziasztok!a következő a problémám kb márciusba kezdődött mikor a hamarabbi busszal mentem el és egy nő vezette!:) Már akkor mosolygott rám mikor a megállóba megállt..természetesen viszonoztam..és amikor azzal a busszal megyek néha amit ő vezet mindig ez előfordul..és arra gondolok hogy ez azért lehet mert valami vicceset lát rajtam vagy a fejem hülye:D..gondolkoztam hogy egyszer rajta maradok megkérdezni de ahhoz túl félénk vagyok és lehet el is küldene:) más részt láttam a kezén a gyűrűt szóval gondolom hogy házas és ezt tiszteletben is tartom!:) meg hát korban se passzolnánk úgy hogy ez a része nem érdekelne egyáltalán:) inkább az hogy miért mosolyoghat rám..meg ugye kiváncsiságból megkérdezni miért lett buszos..aki tud valami kézenfekvőt írni az írhatna!Esetleg ha van itt buszsofőrnő ő is írhatna hogy ő mit tenne stb..válaszokat köszönöm!2017. ápr. 28. 09:25
1/11 anonim válasza:
Lehet csak szimpatikus vagy neki
2/11 anonim válasza:
Szimpatikus vagy neki, nem kell semmit belelátni.
3/11 A kérdező kommentje:
és szerintetek ha megszólítanám elküldene? szóval baráti téren értem semmi más..
2017. ápr. 28. 09:40
4/11 anonim válasza:
ha nem akarsz ismerkedni,akkor meg minek szólitanád meg..-biztos hogy félre értené,és akkor meg az lenne kínos!
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát! utolsó én is erre gondoltam pont azért nem is mennék oda hozzá!:) még várok válaszokat aki akar írhat!mennek a zöld pacsik:D
2017. ápr. 28. 09:58
6/11 anonim válasza:
Szerintem megszólíthatod. Azért vagyunk emberek, hogy kommunikáljunk. Meglátod a válaszaiból, hogy valóban szimpatikus vagy neki, vagy pedig csak a munkája miatt mosolyog.
7/11 anonim válasza:
Ha már mosolyog biztosan nem veszi rossz néven ha váltatok pár szót.Nekem a dokinőm ilyen mosolygós,közvetlen és mindig lehet vele váltani pár szót.Persze ez nem jelenti,hogy nagy haveroknak kell lennetek,de ha valaki kedves és mosolyog az azt jelenti,hogy regisztrált és biztosan nem haragudna meg ha szólnál hozzá,sőt szivesen venné.
8/11 A kérdező kommentje:
kedden megyek legközelebb már csak busszal:) lehet megpróbálkozok vele csak nagyon félek:D!És mindenki aki írt idáig azoknak nagyon köszönöm a válaszukat!!
2017. ápr. 28. 11:24
9/11 anonim válasza:
Gondolom vidéki járat, ott csak pasasokat látok buszt vezetni, és arra gondolok, hogy mivel tudja a nő, hogy furcsán néznek rá az emberek, mert még nem szokták meg a nőket ebben a szakmában, ezért megpróbál minél kedvesebb lenni.
Szerintem semmi gáz nincs abból, ha megszólítod, lehet egy nőre emberként is tekinteni, nem muszáj azonnal meghódítani ;)
10/11 A kérdező kommentje:
azoknak volt igaza akik írták hogy ne menjek oda..oda mentem megszólítottam de nem volt közvetlen..megkérdeztem ugye miért lett buszvezető válaszolt de olyan furán..aztán láttam nem nagyon akar kommunikálni így ott hagytam..szóval tanultam belőle:) nem szolítok meg több embert :D
2017. máj. 2. 12:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!