Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, szégyenlősök vagytok az...

Fiúk, szégyenlősök vagytok az öltözőben?

Figyelt kérdés

Mennyire vagytok zavarban, ha mondjuk uszodában meztelenül látjátok egymást vagy bárhol? Egy uszodában milyenek az öltözők?

Sztori íráshoz kell.

tegnap 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
22%

Én igen, de csak más férfiak előtt, a töröközőt a derekam köré csavarom alsógatya/úszógatya csere idejére.

Nők előtt már nem vagyok szégyellős, a női öltözőben elmaradna a törölköző ;D

tegnap 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Simán mászkálnék egy szál faszban, de nem tudok úszni. :D
tegnap 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

2#

Akkor másszál, ne ússzál

tegnap 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
A gyerekmedencében csak kicsi a vízszint ott nem kell tudni úszni ;D
tegnap 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok. Faterommal jártam úszni anno és tök megszoktam ezt szitut.
tegnap 23:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem mutogatni magam, de nem is próbálom takargatni, ha át kell öltözni átöltözök de a lehető legkevesebb ember felé fordulva.
tegnap 23:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Full nem zavar hogy kik előtt vetkőzök le meztelenre. Pedig nincs adonisz alkatom.

Sokszor volt hogy uszoda öltözőjében találkoztam ismerőssel, vagy valakivel akiről tudtam hogy kinek a kicsodája. Ha épp meztelen volt és épp úgy állt, nyilván láttam a farkát vagy a fenekét, nyilván látták az enyémet is, amikor én voltam éppen teljesen meztelenre vetkőzve, ez szerintem teljesen normális

34F

ma 04:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!