1/7 anonim válasza:
Ha nem nyal be senkinek és kimondja amit gondol.
Én ilyen vagyok.
Tisztelnek, de sokan szívből utálnak is a stílusom miatt.
2/7 anonim válasza:
Tisztességes a mindennapokban, lelkiismeretes, van gerince, amit mond az összhangban van a tetteivel. Nem tapos.
Munkahelyen az elhivatottsága és (nem vagy) a kollégákhoz való emberi hozzáállása miatt.
3/7 anonim válasza:
Amit a kettes írt.
Azt is tisztelem aki nem hisz el mindent.
4/7 anonim válasza:
Nincs ennek a szónak szerintem semmi értelme, mert van, aki csak elfogadja a másikat (tehát élni hagyja), már elég az.
5/7 anonim válasza:
Aki élni hagyja a másikat, az nyilván bizonyos tulajdonságokkal rendelkezik. Az agresszív, önző stb nem fog élni hagyni. A korrekt, hibáit elismerő, lelkiismeretes stb. pedig igen. Ez utóbbira elismeréssel nézek.
6/7 anonim válasza:
Itt a gyakorin például tisztelem azokat a fórumozókat, akik tiszteletben tartják, hogy többféle nézőpont, hozzáállás létezik, és nem aszerint pontoznak, hogy megegyezik-e a szóról szóra a többi fórumozó véleménye az övével és ha nem, akkor piros pipa.
7/7 tejjelkifili válasza:
Visz a világ gondjaiból annyit amennyit elbír, és nem azon ügyködik, hogy neki könnyebb legyen azáltal, hogy másokra még több súlyt tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!