Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem nevetséges,...

Szerintetek nem nevetséges, mikor egy elhízott férfi vékony, formás lányt akar?

Figyelt kérdés
Van egy elhízott férfi ismerősöm, a 130 kg-t biztosan eléri, lóg rajta a tömény háj, folyton azt hangsúlyozza, hogy egy lányon nagyon fontos a jó alak, a formás, kerek fenék. Csak szerintem vérlázító ez?

2017. febr. 7. 10:35
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
31%
Én tegnap ettem azt. Valami másod nincs?
2017. febr. 8. 14:13
 42/49 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem vérlázító!

A férfiak elvárják, hogy egy nő legyen jó alakú, csinos, kifogástalan külsejű, miközben ők sörhasat növeszthetnek, hagyják lógni az orrszőrüket és igénytelenek (tisztelet a kivételnek). Ők nyugodtan lehetnek kövérek, büdösek, miközben azt gondolják, alanyi jogon jár nekik egy modell alkatú nő.

2017. márc. 11. 08:46
 43/49 A kérdező kommentje:
Egyetértek!
2017. márc. 11. 14:25
 44/49 anonim ***** válasza:
91%
Hát, ti ketten se találkoztak még normális férfival...
2017. márc. 11. 15:38
 45/49 anonim ***** válasza:
29%

Persze, egy kövér férfi formás lányt akar, ez egy "nagyon nagy baj" (persze nem baj, egy kövér EMBERNEK is lehet ugyanolyan ízlése mint egy vékonynak)

Az meg nem baj amikor a dagadt állat csaj egy kockahasas pasit akar magának, áh dehogy.

2018. febr. 11. 22:21
 46/49 anonim ***** válasza:
28%
A kövér ismerősöd még lefogyhat, te pedig ugyanaz az ítélkező poetch maradsz.. ha nem változtatsz a szokásaidon. Mondd neki, hogy ha modell csajt akar, sportoljon, te pedig foglalkozz a magad dolgával és a neked tetsző lányokkal ;P
2018. febr. 12. 17:47
 47/49 anonim válasza:
0%
Ezzel szerintem az elhízott férfiak többségét megbántottad, köztük engem is. Egyáltalán nem nevetséges, 14 éves vagyok, +80 kiló, és még is volt már vékony barátnőm. Miről beszélünk? Ezt úgy mondod, mintha a az elhízott férfiaknak nem lenne több joguk, mint a vékony embereknek. Előbb gondolkodj, utána írj, okos Petikém.
2018. márc. 1. 16:19
 48/49 anonim ***** válasza:
79%
...mondja a 14 éves férfi, aki nagyon ért a nőkhöz. Jól van, Artúr.
2018. márc. 1. 16:20
 49/49 anonim válasza:
27%

/Előző vagyok/

Nem egy lány van akinek a "mackósabb" férfiak jönnek be. És szerintem lehet egy elhízott nő is csinos, és formás.

Lásd: Pl.:Raven Symoné. Kissé túlsúlyos, de gyönyörű, formás nő. Engem nem a külső érdekel alapból.

2018. márc. 1. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!