Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismertek olyan nőt, létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan nőt, létezik olyan vékony nő aki az extrém kövér elhízott férfiakra gerjed? Létezik ilyen perverzió a a vékony nők között?

Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Mennyivel egyszerűbb, mint lefogyni.. Biztos van ilyen nő, de ritka mint a fehér holló. Ehhez nem fűznék sok reményt a helyedben.
2016. okt. 23. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
31%

Normál esetben hasonló a hasonlót vonzza.

Vékony vagyok és a vékony pasikhoz vonzódom, el sem tudom képzelni mi lehet vonzó egy extrém kövér emberben.

Az elhízottság igénytelenség, akár tetszik, akár nem.

Inkább fogyókúrázz, az egészségednek is jót teszel vele!

2016. okt. 23. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:
46%

Abszolút ki van zárva!

Ha egy pasi a kövér nőkre gerjed, annak van evolúciós oka: nagy mell, kerek csípő, kerek has = termékenység.

Ha egy pasi extrém kövér, az azt sugallja, hogy terméketlen, rossz "vadász", nem tudja megvédeni. Vagyis evolúciós oka van, ha a nőknek nem jön be.

Mindegy, milyen női test volt a "divatos" az évszázadok során, a szép férfitest mindig izmos, erőteljes és nyúlánk.

2016. okt. 23. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

aki az elhízottakra bukik, az általában ő maga is elhízott.

tényleg fogyj le az egészséged miatt, az a legdrágább kincs

szerintem már most rengeteg egészségügyi problémáid vannak a túlsúlyod miatt.

kérdés: nyáron 35 fokban hogy érzed magad? kellemes érzéssel tölt el hogy szakad rólad a víz, és alig élsz?

én undorodom a kövér egyedektől, a lusta egészségtelen tunya életmódot tükrözik számomra, akik UTÁLJÁK ÖNMAGUKAT ÉS RENGETEG KOMPLEXUSSAL KÜZDENEK!!

2016. okt. 23. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy barátom 130 kiló, nem izom, és nagyon vékony barátnője van.

Most boldog vagy? Sikerült mutatnom egy példát, hogy lehetséges. Ez persze nem azt jelenti, hogy 0.1%-nál nagyobb esélyed van megismételni ugyanezt.

2016. okt. 23. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!