Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a farok mutogatós képeknek? Lányok izgató?
Kutyát sem érdekli a farkuk a való életben, azért neten mutogatják, hogy férfinak érezzék magukat.
20L
Kétféle "dick pic" van.
Azzal, hogy valaki mutat egy képet, és közben azt mondja: "Ez itt a képen a barátom, Dicknek hívják.", :D nincs semmi problémám.
Azonban a másik, amiről Te is beszélsz... hááát... Elég gáz. Nekem is küldtek már... És ha összeszednénk és kinyomtatnánk a barátnőimével együtt, szépen ki lehetne velük plakátolni a falainkat... Konkrétan soha nem értettem mi a célja ezeknek, v mit képzelnek az ilyen palik.
Aberáltak,betegek.
Nincs saját életük
Ha csak úgy küld azt én se értem.
Ellenben már jó pár nőnek küldtem megbeszélés után.
Két lehetőség van. Vagy perverz és ezzel akar sokkolni, vagy bozasztó buta szegény és mivel ő alig várja, hogy meztelen csöcsöket meg sunát lásson, ezért el sem tudja képzelni, hogy a lányok hogyan működnek, és azt hiszi, hogy ha látnak egy idegen pöcköt, akkor rögtön rá akarnak ugrani. Az övére legalábbis biztos...
Aki tud angolul nézze meg. Ez a véleményünk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!