Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem nevetséges,...

Szerintetek nem nevetséges, mikor egy elhízott férfi vékony, formás lányt akar?

Figyelt kérdés
Van egy elhízott férfi ismerősöm, a 130 kg-t biztosan eléri, lóg rajta a tömény háj, folyton azt hangsúlyozza, hogy egy lányon nagyon fontos a jó alak, a formás, kerek fenék. Csak szerintem vérlázító ez?

2017. febr. 7. 10:35
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor nevetséges, ha folyton vékony, formás lányok után áhítozik, de nem tudja felszedni őket, és emiatt kénytelen otthon matyizni.

Ha fel tudja szedni a jó csajokat, akkor a csávó nagy király, ami a nevetséges ellentéte. Ez esetben nyilván magasról tesz rá, hogy ez tetszik-e másoknak vagy sem, ő vígan elvan a csini puncikkal és éli életét.

2017. febr. 7. 15:29
 32/49 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy nem kell gazdagnak lenni hozzá, vannak nők akiket nem zavar a férfi kövérsége. Én ugyan nem 130 kiló vagyok, csak 100, de cseppet sem kigyúrt. És egészségtelenül élek, sokat eszem, dohányzom, hetente csak 1x1 órát sportolok. Az anyagi helyzetem átlagos, mégis mindig vékony nőim voltak. Jó a fellépésem, értek a nők nyelvén, a sok balfék miatt szerencsére ennyi már bőven elég is hogy csinos lányok közül válogassak. Még csak nem is az alacsonyak közül, több 175 centi körüli barátnőm volt, a feleségem is 170.
2017. febr. 7. 15:43
 33/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért lennék bunkó. Mert zavar, hogy folyamatosan a formákkal van elfoglalva közben ő meg egy zsírdisznó?
2017. febr. 7. 16:52
 34/49 anonim ***** válasza:
21%
Gondolom nem folyamatosan, hanem amikor te felhozod neki ezt a témát. Meg azért, mert itt kérdezgetsz erről másokat, holott semmi közöd nincs a preferenciáihoz, még ha vérlázító (szerinted), akkor sem.
2017. febr. 7. 17:02
 35/49 anonim ***** válasza:
84%
Miért lenne a férfiaknak fontosabb a nők külseje mint fordítva, az oké, hogy te (22) így gondolod, de ne beszélj már más nő nevében, legyél szíbes, mert butaság.
2017. febr. 7. 17:11
 36/49 anonim ***** válasza:
65%

Ez a kérdés nevetséges.

Tehát akkor jó alakú ember csak jó alakúval lehet?

Gazdag csak gazdaggal?

"Kicsit" túl sokat adsz a külsőségekre, felszínes vagy. Tudod, az ember (az egysejtűnél bonyolultabb emberek legalábbis) jóval többrétűebbek, mint a kilójaik száma.

Nyilván a gyúrós pumpedgabó-szerű lények kb. itt tartanak, de kétlem, hogy ők jelentenék az ideális ember prototípusát. :)

Lehet, hogy a férfi okos, vicces, jóképű, megértő, egy csomó olyan tulajdonsága lehet, ami miatt simán összejöhet vele egy vékony lány is.

(és akkor még a pénzt nem is mondtam.)

Én pl. a felszínes, buta nőket nem bírom, ez alapból kizáró ok, még akkor is ha testileg a legtökéletesebbek. Még egy éjszakára sem.

Hát kinek mi a legfontosabb. :)

2017. febr. 7. 18:13
 37/49 anonim ***** válasza:
78%

"Lehet, hogy a férfi okos, vicces, jóképű, megértő, egy csomó olyan tulajdonsága lehet, ami miatt simán összejöhet vele egy vékony lány is."

Aham. És mit csinálnak együtt? Szeretkeznek a tükör előtt, aztán? A lány nem véletlenül nincs elhízva, sokat mozog, szeret jönni-menni, míg a másik nem teszi. Az elhízott napjának a csúcspontja a mértéktelen szénhidrátzaba, míg a vékony nem fog gyorskaján, zsír- és cukorbombákon élni. Lehet bármilyen humora annak, aki kifullad, mire az elsőre felgyalogol, és soha nem tud részt venni a másik hobbijaiban, mert azokhoz meg kell moccanni. Ne áltassuk magunkat, egy 130 kilós férfi erekciója és szexuális aktivitása.... na bele sem megyek. Hagyjuk már a félrebeszélést, egy ilyen fickó mellett a nője gyakorlatilag egyedül van. Mikor nagy nehezen ráveszed, hogy legalább kutyát sétáltatni jöjjön el veled, akkor 20 perc után végignyígja az utat, hogy ő izzad, összedörzsölődnek a combjai, fáj a talpa... borzalom egy ilyennel az élet, és akkor viccelődhet napestig, ha ennnyire férfiatlan és gyenge.

2017. febr. 7. 18:28
 38/49 anonim ***** válasza:
33%

Nem vérlázító.

Ő bizonyos nem veszi észre magát, hogy el van hízva, de te meg szánalmas vagy.

Vékony csak vékonnyal? Testes csak testessel? Magyar csak magyarral?

2017. febr. 7. 18:48
 39/49 A kérdező kommentje:
Az a vérlázító, hogy akkora, mint egy tehén és még válogat meg elvárásai vannak.
2017. febr. 8. 10:25
 40/49 anonim ***** válasza:
45%
pacalt ettem ebédre, maradt egy kevés, kéri valaki?
2017. febr. 8. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!