Szerintetek nem nevetséges, mikor egy elhízott férfi
vékony, formás lányt akar?
Nem. A kövér embereknek pont ugyanolyan joguk van az ízlésükhoz, mint például a bunkóknak.
2017. febr. 7. 10:40
2/49 A kérdező kommentje:
Szerintem vérlázító, hogy elvárása az van, rajta meg lóg a zsír, mert megmozdulni lusta.
Szerintem te is egy kedves lányt akarsz magadnak, holott láthatóan egy bunkó f0szfej vagy.
2017. febr. 7. 10:45
Nem nevetséges. Sok pár ismerek, akik egyáltalán nem hasonlítanak egymásra testalkatban.
És nemcsak az a változat létezik, hogy a férfi túlsúlyos és a nő formás.
Miért ne? Nemcsak a külső létezik. Vannak belső értékek is. Nekem is van olyan ismerősöm, aki nem éppen nádszál, de nagyon okos, intelligens, fantasztikus humora van. Sose úgy gondolok rá, mint egy túlsúlyos emberre.
2017. febr. 7. 10:45
Hogy mondjam, ami neki tetszik, az tetszik, ez rendben is van. Ha hirtelen elhíznék, még akkor is inkább a vékonyabb lányok jőnnének be, ez nem ettől függ. Az viszont más kérdés, hogyha teszemaszt lenéző a kövérebb nőkkel, vagy elvárja, hogy neki csinos barátnője legyen stb. Nyilván lehet ilyenkor "kompromisszumot kötni". De szerintem azzal sincs különösebb gond, hogyha csakazértis sovány lányt akar, csak akkor számítson rá, hogy nem lesz könnyű dolga, meg ne verje ki a hisztit, hogy a nők miyen szemetek. Ennyi.
2017. febr. 7. 10:46
Vérlázítónak nem nevezném.Egyszerűen nem a saját súlycsoportjában keresgél,ezzel valószinűleg tisztában is van,annyira nem hülye senki,hogy ezt ne lássa.A helyzetét persze ezzel alaposan negnehezíti,ritka a nagyon kövér férfi + jó testű csaj felállás,de nem lehetlen,csak k..va nehéz kivitelezni. Max a csúnyább arcú lányok kis részénél lehet esélye,ilyet azért szoktam látni.
2017. febr. 7. 10:47
Én egyetértek veled, kérdező. Sosem értettem, hogy ha valaki a párválasztásban igényes, akkor magára miért nem ad. Az ízlése az ő dolga, de ettől meg nekem is paradox kissé.
2017. febr. 7. 10:48
Másrészt az senkit nem szokott zavarni,amikor hájas nők sorolják az elvárásaikat a férfiakról,az ugye "jogos"? :)
2017. febr. 7. 10:49
Az ízléséhez joga van. Én mondjuk megkérdezném, hogy "És te mit adsz cserébe? A lány legyen karcsú, izmos, egyen kevés szénhidrátot, sportoljon, míg rajtad 30-50 kilónyi túlsúly hullámzik, amit folyamatos zabálással és tespedéssel tartasz szinten? Ki fog eljárni a lánnyal túrázni, úszni? Ki fog vele együtt salátát vacsorázni? Vagy te zabálsz, míg ő dekára kimér mindent?" Meghallgatnám a válaszát.
2017. febr. 7. 10:56
Vérlázítónak nem mondanám. Az ízlésünket nem nagyon tudjuk befolyásolni.
Exbarátom 120 kiló volt, amikor összejöttünk, én max 60, és a többség szerint formás lány vagyok.
Ha a súlyát kompenzálja egy jó személyiség, jóképű arc, akkor tolerálható a túlsúly, szerintem.
Persze, ettől még fontos, hogy elkezdjen diétázni és mozogni, mert nem csak a külsejét teszi tönkre, hanem az egészségét is.
2017. febr. 7. 11:01
Kapcsolódó kérdések: