Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem nevetséges,...

Szerintetek nem nevetséges, mikor egy elhízott férfi vékony, formás lányt akar?

Figyelt kérdés
Van egy elhízott férfi ismerősöm, a 130 kg-t biztosan eléri, lóg rajta a tömény háj, folyton azt hangsúlyozza, hogy egy lányon nagyon fontos a jó alak, a formás, kerek fenék. Csak szerintem vérlázító ez?

2017. febr. 7. 10:35
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
97%
#20, te a saját félelmeidet kivetíted másokra. Ez nem szép dolog. Számomra ez taszító. Főleg, ha ismerkedni is így ismerkedsz.
2017. febr. 7. 11:32
 22/49 anonim ***** válasza:
30%
15 ööö, nem gondolod kicsit erős feltételezésnek, hogy én bántom a dagadt nőket? Egyáltalán ez a következtetés honnan jött neked? Semmi alapja nincs. Engem nem érdekel, ki hogyan néz ki, leszarom. A páromat nyilván megválaszthatom izom alapján is, de ezzel nincsenek jó tapasztalataim, attól még lehet valaki s.eggfej, hiába van rajta izom. Másrészt a férjem 80 kg volt, amikor megismertem, bocsi, h nem rúgom ki, mert nem annyira izmos, mint ami a te baromi felszínes gondolkodásod szerint megfelelő. Persze, hogy megnézem az izmos csávókat, férjem szokta nekem mutogatni őket a strandon, én meg neki a jó nőket. Különösebben nem tud felizgatni az izom látványa, elismerem a mögötte lévő munkát, de ennyi. A férfiaknak sokkal fontosabb az, hogy csinos nő legyen mellettük, legyen kit mutogatni. Lehet igazságtalannak tűnik, szerintem tök természetes, évezredek óta így müködnek különbözőképpen férfiak és nők.
2017. febr. 7. 11:47
 23/49 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es nem jött be, lány vagyok...
2017. febr. 7. 11:55
 24/49 A kérdező kommentje:
Vagyis 3-as.
2017. febr. 7. 11:55
 25/49 anonim ***** válasza:
70%
A lényegen nem változtat a nemed...
2017. febr. 7. 12:04
 26/49 anonim ***** válasza:
20%
akkor ez volt a mai napi szokásos provokatív kérdés, egy feminista libától...
2017. febr. 7. 13:16
 27/49 anonim ***** válasza:
85%

Mi köze ennek a feminizmushoz?

2017. febr. 7. 13:40
 28/49 anonim ***** válasza:
73%
Láttam már ilyet, de az a mókus a haja mellett bőven pénzzel is ki volt tömve s természetesen a pénzre áhítozott a cicababa, nem a zsírpárnák puhaságára.
2017. febr. 7. 13:44
 29/49 anonim ***** válasza:
84%
:-D hája, nem haja... Bár aki hajjal van kitömve az se lehet egy senki... :-D :-D
2017. febr. 7. 13:45
 30/49 Sunshinedoll ***** válasza:
76%

Nem vérlázító, csak álszent viselkedés.

Egyébként meg ettől függetlenül a pasi lehet tud mást nyújtani, ami egy kapcsolatban mondjuk fontosabb, mint a kinézet, szóval ha amúgy meg tényleg megfelelő pár lenne, akkor szerintem az a legkisebb baj, hogy kövér. De ha mellé mondjuk bunkó, vagy semmittevő, nem jó partner, az már valóban gáz. De az mindig gáz, mikor elvárás van dögivel, de önmagukba meg nem raknának rendet.

2017. febr. 7. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!