Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem nevetséges,...

Szerintetek nem nevetséges, mikor egy elhízott férfi vékony, formás lányt akar?

Figyelt kérdés
Van egy elhízott férfi ismerősöm, a 130 kg-t biztosan eléri, lóg rajta a tömény háj, folyton azt hangsúlyozza, hogy egy lányon nagyon fontos a jó alak, a formás, kerek fenék. Csak szerintem vérlázító ez?

2017. febr. 7. 10:35
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
94%
Pontosítok: bármilyen testalkat esetén gáz, ha az illető felszínes.
2017. febr. 7. 11:02
 12/49 anonim ***** válasza:
67%
Mások az elvárások férfi és nő esetén. Az én férjem 115 kg, én csak 58 vagyok, formás, csinos, engem egyáltalán nem zavar, hogy a férjem túlsúlyos, szerintem a legtöbb nőt ez nem érdekli. A férjem is a csinos nőket szereti nyilván, mindenki a vonzóbb embereket nézi meg az utcán.
2017. febr. 7. 11:08
 13/49 anonim ***** válasza:
86%
Nő vagyok, nekem is az izmos férfiak tetszettek, mikor kövér voltam, mint a ház (kb 40 kg plusz), de kövéren nem is kerestem párt. Magamtól undorodtam, de várjam el, hogy más vonzónak lásson? Ja, könnyebb, mint fogyni.
2017. febr. 7. 11:11
 14/49 anonim ***** válasza:
86%
ugyse lesz neki olyan csaja amilyet akar ha csak nem gazdag, am szerintem is fura ahogy ez az ember gondolkodik a kulso nem minden meg szerintem tobb eselye lenne egy hasonlo testalkatu lanynal de ő tudja, max szingli marad orokre s majd eljar curvazni ha ennyire a kulso szamit neki.
2017. febr. 7. 11:12
 15/49 anonim ***** válasza:
67%

# 12

Jaj ne haragudj, de olyan tipikus vagy, az ilyen "elnéző nők" szokták a másik nőt ekézni, ha felszed pár kilót, miközben a férjük kövér.

Én sportolok és nyilván a sportosabb férfiak tetszenek, a barátom is edzett, feszes, nem tudnék elhízottabb férfival együtt lenni, bármilyen dühítő is ez egyeseknek.

Amit említ a kérdező, az nőknél is így van, elhiheted a kövér nők is a csinosabb férfiakat nézik meg, csak "illik" erről hallgatni és játszani a "jaaaj persze jó is az a mackós alkat".

2017. febr. 7. 11:19
 16/49 anonim ***** válasza:
56%
Ha a pénztárcája is olyan vastag mint ő maga akkor a mai világban fog is magának találni ilyen lányt. Lesz egy boldog kapcsolatuk mert mindketten szeretnek valamit amásikban :D
2017. febr. 7. 11:21
 17/49 aperitif ***** válasza:
88%
Nagyon alacsony, vékony nő vagyok, de mindig a nagydarab, magas, testes férfiak jöttek be. Szerinted ez most nevetséges, vagy vérlázító?
2017. febr. 7. 11:24
 18/49 anonim ***** válasza:
97%

Visszaigazolás keresés a kérdés és nem is valódi kérdés.

Mondhatni klasszikus érvelési hiba az állító kérdés [link]

A kérdező csak állít valamit és úgy állítja be, mintha egy kérdés lenne. Valójában egy meggyőződés.

Nem hiszem, hogy valóban érdekli, hogy más szerint vérlázító-e. Ha azt írom, nem az, akkor is vérlázítónak fogja tartani. És ha meg azt írom, hogy én is vérlázítónak tartom, akkor örülni fog, hogy nincs egyedül és megerősítést kap olyan aggályára, amire valós érveket nem tudott felvonultatni, ezért szimpatizánsokat keres az érveinek érvényesítésére.

2017. febr. 7. 11:27
 19/49 anonim ***** válasza:
91%

"Magamtól undorodtam, de várjam el, hogy más vonzónak lásson? "

Ezzel egyet értek. Ha magadtól undorodsz, nehéz elvárni, hogy más vonzónak tartson. De ha szereted a tested és neked megfelel, akkor meg tudod másnak is mutatni, mi a vonzó benne. És ez nem attól függ, hogy milyen kövér vagy, hanem, hogy milyen kisugárzásod van és mennyi szeretet van benned magad iránt, amiből másoknak is tudsz adni.

2017. febr. 7. 11:29
 20/49 anonim ***** válasza:
55%
"Mások az elvárások férfi és nő esetén. Az én férjem 115 kg, én csak 58 vagyok, formás, csinos, engem egyáltalán nem zavar, hogy a férjem túlsúlyos, szerintem a legtöbb nőt ez nem érdekli." Talán nálatok bivalybasznádon így van. Az ilyenek miatt halnak a férfiak korábban. tömjed csak tovább, buksisimi jóvanazúgy egyél csak pistukám. Jön a merevedési zavar, szívgondok, stb, de te legalább illegetheted magad, pár nő úgy bánik a férfiakkal, mintha háziállatok lennének.
2017. febr. 7. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!