Hogy lesz valaki rasszista?
Hogy lehet valaki rasszista? Ha valaki utána néz a dolgoknak, hogy valójában mekkora átverés is a holokauszt(kamu), hogy ki az a Rotschild, Radcliffe, Soros, miért akarják tönkretenni Európát Merkelék, ki választotta meg az Európai elnököket (zsi-dók)... Ha nem is nézel utána a dolgoknak, akkor eléggé felcseszhetnek a ci-gányok is. Már ha vannak negatív tapasztalataid, mert nekem csak azok vannak velük szemben... De erről már sok téma volt ,ha ezt kimondom, az már rasszizmus, pedig én csak leírom a véleményem/igazságot.. Ha már egyszer káromkodik megállás nélkül, köpköd, kezdeget mindenkivel, lop, összever bárkit pár forintér, akkor ez nem ci gánybűnözés? Vicces, hogy kevesebben vannak, de mégis többet bűnöznek, mint a fehér emberek... Ugyan ez a helyzet Amerikában is, ott ha kimondod, hogy ni-gger, akkor legjobb esetben összevernek (ugyanúgy itt is a ci gányokkal). Nem tudom miért sértődnek meg rajta, engem ha fehérnek, vagy magyarnak szólítanak, akkor nem sértődöm meg, sőt, büszke leszek rá. Nem értem miért van több joguk, mint nekünk.. Hozzánk is betörtek már, nevelőapám telefonját is ellopták, autónk tükrét széttörték, papám tárcáját ellopták ,akkor ki is hívta a zsarukat, el is kapták és a zsaruk csak annyit mondtak, hogy "Már megint te?! Te roha-dék" aztán azóta minden nap velem sétál szembe az a te-tű, amikor én megyek iskolába... NEM én tehetek róla, hogy rasszista vagyok, hanem a kis-ebbség, amiért így viselkednek...
Most pedig törlik a kommentem rasszizmusért, pedig amit ideírtam, abban nincs semmi hazugság. Na peace
Valami "trágárságot írtam" ezért írtam pár szavat külön, nem tudom vajon mi lehet az.
Mikor végre hoz linket az eddig említett felmérésekből akkor az a 444-ről és valami nagy keresztény oldalról van. Emellé azt írja hogy ő tudja mit beszél és megválogatja az információi forrását.
Ez a két mondat valahogy ellenzi egymást. De miért nem lepődök meg ezen egy félreoktatott, de diplomázott liberalistánál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!