Hogy lesz valaki rasszista?
Tök jó, hogy szoktam beszélgetni az egyik ismerősömmel, aki személyiség analízissel foglalkozik. Tökéletes mintaszemély voltál egy beszélgetésünkhöz! :)
Oké, hogy frusztrált vagy, de ne érezd magad szakmabelinek, mert nem megy a dolog. Nem élek a periférián. Senki sem ítélt halálra és senki sem üldöz tűzzel-vassal. Senki más nem hibáztatok a saját sikertelenségeimért. (Sőt, jellemzően önostorozó vagyok.) Összességében sikertelennek sem nevezem magam. Hiányszakmát tanulok, aminek a kezdő nettójából simán kijönnék saját lakásra. Jelenleg a tanulmányi eredményeim miatt ösztöndíjat is kapok. De valószínűleg maradok a családi házban, amiben kényelmesen elférek. A barátnőm meg nem szól semmit ehhez, mivel nem élünk együtt és jelenleg otthon alszik. (Mondjuk, amikor együtt alszunk, akkor valahogy eszem ágában sem szokott gyk-n lógni, mert épp vele vagyok elfoglalva.)
Az külön beteges, hogy a tévképzeteid erőlteted másra. Cigány iskolába jártam. Cigány környék fele élek. Vannak cigány barátaim. Majd hétvégi sörözéskor megmondom, hogy egy primitív nethuszár csak a náci kártyával tudott jönni, amikor képtelen volt vitázni.
Az külön egy poénos hozzászólás részedről, hogy általában a rasszisták nem ismerik el, hogy rasszisták! :D Találkoztál már egyáltalán rasszistával vagy csak random mindenkire rásütötted, aki nem bólogatott minden egyes hozzászólásodra?
Külön köszi, hogy újra bebizonyítottad, hogy tényleg komoly gondjaid vannak a szövegértelmezéssel! :D Képtelen voltál belinkelni egy komoly magyar tanulmányt, olyan kritériumokkal, amiknek egy tanulmánynak meg kell felelnie. Csak a google első oldalas találat tudtad linkelni. Meg egy angol linket.
Jól írtad, valóban nem vagyunk egy szinten. Veled ellentétben én nem próbálok ennyire görcsösen kompenzálni, hanem szimplán élem boldogan az életem és használom az általad mellőzött logikát. Az általad prezentált primitív gyűlölködésre sem vagyok hajlandó. Bocsi, ebből kinőttem.
Durva, hogy már az olyan primitív, szövegértelmezési problémákkal küzdő, agresszív állatok is kapnak diplomát, akik fekáliát küldözgetnek másoknak üzenetben.
Ha beszélgetés alatt más fejét akarod belenyomni a 20 kilóddal fekáliába, akkor pszichológusra is szükséged van. Ha verekedni akarsz, akkor meg vicces, hogy épp arról beszélsz, hogy kik nem bűnözők.
Nem, az itteni átlag szinttel szemben, nem csak neten vagyok nagy legény. Ma este 20.00-kor találkozhatunk Zselickislakon, a templom előtt. Aztán miután lehiggadtál, közösen előadhatod ezt az állati szintet az általam linkelt cikkben lévő kriminológus hölgynek is.
Ui.: Nekem a papám volt útkopró cigány, ha már a saját családunkról is mesélünk.
(Éééés még mindig csak 1-2 soros primitív sértegetések jöttek, még mindig nem érkeztek az állításaimra ellenérvek ééés még mindig nem jött olyan tanulmány linkje, amit kértem. Well done! Csak a szokásos gyk-s, frusztrált fotelharcos szint.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!