Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lesz valaki rasszista?

Hogy lesz valaki rasszista?

Figyelt kérdés
Nem provokálni akarok,csak érdekel a téma.
2017. jan. 8. 22:23
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
39.), azt nem csodálom.
2017. jan. 13. 17:03
 42/57 anonim ***** válasza:
Igen, hát erről van itt szó. Itt vagyok én, majd' negyven évesen, és egy 20-21 éves akar engem kioktatni az életről, aki majdnem kétszer idősebb vagyok nála. Mert lehet ő nagyon okos (bár nem az, inkább csak okoskodó), egy valamiben biztosan nem fog tudni felülmúlni: az élettapasztalat. Én olyanokat láttam már, amiket ez el sem tud képzelni, a kényelmes kis egyetemista világából.
2017. jan. 13. 17:08
 43/57 anonim ***** válasza:

Ez a kisgyerek egy senki. Önállóan, hátország nélkül semmit nem ért el még az életben. Én szakmunkás végzettséggel, munka mellett érettségiztem le, és munka mellett szereztem diplomát is. Jelenleg a második diplomámra tanulok, pont holnap vizsgázom. Mindezt úgy, hogy gyakorlatilag árva gyerek vagyok. Csinálja ezt utánam.

Egyébként majdnem kortársak vagyunk, én 38 vagyok.

2017. jan. 13. 17:14
 44/57 anonim ***** válasza:

Ki gondolta volna... Ugyanúgy írtok, ugyanazokban az időpontokban és még ugyanannyi idősek is vagytok! :D Ilyen ez, ha a gép is ugyanaz.

Igen, erről van szó. Egy huszonéves érveket hoz. Egy 30-40 éves meg másoknak ürülékről küld képeket, fenyeget, a témával kapcsolatban érvelni sem tud, a másik hozzászóló személyének béna támadásán kívül semmi másra nem képes. Ráadásul csak az anyagias csajokhoz ért, a jelenlegi egyetemista megélhetésről képben sincs.

Hátország? Már ez elején éreztem az egyetemistázós résznél, hogy a témával kapcsolatban teljesen irreleváns "eltartanak, ezért semmit sem tudsz, semmiről" szövegre akarsz kilyukadni. Ez nagyon gáz.

Az itt produkált élettapasztalat, meg egyszerűen szánalmas szintű. Tipikusan látszik, hogy a korral nem jár ész.

És ja, árvaként csodálom, hogy nem 5 diplomád van, nincs 20 házad és 50 autód! Komolyan odáig süllyedsz, hogy miután nem tudtad cáfolni az állításaim és a személyemen sem találtál fogást, jössz a kukiméregetős kamuszöveggel? :D Ne már. Egyetemen nem így szokták. Ez általánosban volt utoljára menő. Ultrahangos medvecsapdád is van?

(Páran itt már azon röhögünk, hogy minden egyes támadosodra kapott reakciót ignorálsz, mert még ahhoz is buta vagy, hogy értelmes választ tudj rá írni! :DDD)

2017. jan. 13. 17:40
 45/57 anonim ***** válasza:
Egyébként én is azt csinálom már, hogy nem olvasom már el, amit ír. Had írogasson magának.
2017. jan. 13. 17:43
 46/57 anonim ***** válasza:
Na, most a 48%-os profilról gyorsan írj egy primitív kommentet a 76%-ról is! :D
2017. jan. 13. 17:48
 47/57 anonim ***** válasza:
És még mindig írogat! :D Szegény kisgyerek, hogy égeti magát!
2017. jan. 13. 17:51
 48/57 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nagyon gáz. :( Amúgy csak szólok, hogy a gyakori nem enged egy gépről csak egy regisztrációt.
2017. jan. 13. 17:54
 49/57 anonim ***** válasza:

Nyugi, már nem. Nincs miről. Vitázni képtelen vagy. Nem én égek itt, hanem te! :) Kaptam is pár üzenetet, melyek szerint mások nem bírnák a szinteteket.

Szóval, összegezzük a produktumot, ami itt nyújtva lett:

- Az érvelés nem ment.

- Az állításaim és érveim cáfolata nem ment.

- A gyerekes, agresszív és primitív személyeskedő sértegetés, bénán ment.

- Fenyegetés történt, ami jogszabályokba ütközik.

- Rágalmazás történt, ami szintén.

- A személyes találkozóval való nagymellényeskedés nem jött össze, szóval a hitelesség 0-val lett egyenlő.

- Komoly szövegérzelmezési problémákkal van gond.

- Anyagias általánosítás történt a nőkkel szemben, az egyenlőség nevében.

Részemről, lezárom a dolgot. Nincs miről beszélni olyan primitív emberekkel, akik csak a neten kemények és képtelenek értelmesen írni.

További szép napot! :)

#48: A gyk nem ip címet néz. Rengeteg kérdésnél írták már, hogy több felhasználót használtak. Simán más böngészőt kell használni vagy belépés előtt törölni a böngésző előzményeit. Egyeseknek ennyi az életük.

2017. jan. 13. 17:59
 50/57 anonim ***** válasza:
Mondjuk én rád értettem, hogy gáz.
2017. jan. 13. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!