Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lesz valaki rasszista?

Hogy lesz valaki rasszista?

Figyelt kérdés
Nem provokálni akarok,csak érdekel a téma.
2017. jan. 8. 22:23
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Somogyi proli. Az egyik legöntudatosabb fajta proli.
2017. jan. 13. 16:08
 32/57 anonim ***** válasza:

#31: Ne. Diploma és prolizás? Legalább ne ütnéd egyik szavaddal a másikat. És ne lennél pont olyan általánosító, mint a rasszisták.

Na, szóval? Nagy legény, miután kigugliztad a dolgot, jössz este 8-ra? Vagy jön valami kifogás?

2017. jan. 13. 16:12
 33/57 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudok leérni Somogy megyébe este nyolcra, de jöhetsz nyugodtan te is Budapestre, ha már ilyen kemény gyerek vagy, XI. kerület, Márton Áron téren a büfé előtt várlak, én jobb fej leszek, mert 21 órát mondok, addigra biztos ide tudsz érni. Csak gyere kérlek, komolyan, mert nagyon szeretném beverni azt a náci fejedet.

Te egy olyan tipikus gyökér vagy, amilyennek nem egyel találkoztam már itt a gyakorin. Huszonéves, munkanélküli, otthon lakik még a szüleivel, a nőkkel nincs semmilyen dolga. Egyetlen szórakozás a Gyakori Kérdések, ott vidéken, barátai nincsenek, párkapcsolatra esélye sincs. Addig él, ameddig élnek szülei, utána halálra van ítélve. Internete is csak addig van, amíg anyuci fizeti, addig tud okoskodni a neten, utána annak is vége. Nem csak azért vagy szánalmas, mert egy büdös náci vagy, hanem mindezekért is.

2017. jan. 13. 16:19
 34/57 anonim ***** válasza:

Nee, ez már nekem kezd ciki lenni. Előadod nagy mellénnyel, hogy mondjak egy helyt és dátumot. Voltam olyan kedves és megtettem. Ezek után nem vagy hajlandó eljönni? :D Akkor miről beszélünk? TE akarsz találkozni, de én menjek fel, mert erősnek érzed magad? Ne viccelj már.

Ha minimálisan megakarod őrizni a hiteled, akkor miért járatod le így magad?

Náci, meg még mindig nem vagyok. Hiába csak annyira vagy képes, a begyöpösödött agyaddal, hogy a náci kártyát dobálod, attól még nem leszek az.

Ezt a személyiségelemzést meg tényleg hanyagoljátok. Egyikőtöknek sem jött össze semmi abból, amit leírtatok... :D (Bár, lassan úgy tűnik, hogy szimplán 2 profil, 1 személlyel.)

Valóban munkanélküli vagyok, mert még tanulok. Nem a szüleimmel lakom, hanem albérletben, amit az ösztöndíjamból fizetek. Ha visszaolvasol, azt is láthatod, hogy barátnőm is van. Antiszociális sem vagyok, mert jó pár barátom van. Netem meg addig van, amíg fizetem az albérletet. :)

Szóval, minden mellé. A tipikus gyk-s kudarc te vagy. Frusztrált, agresszív, sértegetésen kívül másra képtelen, az életben sikertelen emberke. Ezt próbálod kompenzálni az itteni agresszív megnyilvánulásokkal, mert máshol senkit sem érdekelsz. Itt is csak ugyanazt az alaptalan dolgot tudod mantrázni, folyamatosan. Ürüléket küldesz másoknak üzenetben. Szerinted, normális vagy? :) Erre áll fel? Vagy feláll egyáltalán?

2017. jan. 13. 16:31
 35/57 anonim ***** válasza:
Egy huszonéves kis pö cs.
2017. jan. 13. 16:33
 36/57 anonim ***** válasza:
Albérletet, rezsit, megélhetést fizet, ösztöndíjból. Ez tényleg hülyének néz itt mindenkit.
2017. jan. 13. 16:35
 37/57 anonim ***** válasza:

És ismét csak egy 1 mondatos hozzászólások, amik mindent igazoltak, amit mondtam! :)

" Albérletet, rezsit, megélhetést fizet, ösztöndíjból. Ez tényleg hülyének néz itt mindenkit."

Attól, hogy képben sem vagy a dolgokkal, még ez a valóság. Nem a mostani elszállt árak mellett találtam albérletet, hanem előtte. Havi 30.000, rezsivel együtt. Tanulmányi ösztöndíjam a hiányszakmának köszönhetően 18.000. Bursa 10.000. Lakhatási támogatás 15.000. Ezek mind, havonta. Talán képes vagy összeadni a számokat. Ezek mellett, jön még egy kis pénz korrepetálásból.

2017. jan. 13. 16:41
 38/57 anonim ***** válasza:
Ez messze nem elég megélhetésre. Ha igen, akkor csak vegetálásra. Hogy veszel ajándékot a "barátnődnek". Hogy viszed el moziba? Színházba? Vacsorázni? A csórókat nem szeretik a lányok! Miből veszel ruhát magadnak? Cipőt? Bérletet? Kit akarsz te itt etetni, öcsi?
2017. jan. 13. 16:44
 39/57 anonim ***** válasza:
Itt már az egész hivatal ezen a hülyegyereken röhög. Lassan már fogadásokat kötnek. :)
2017. jan. 13. 16:55
 40/57 anonim ***** válasza:

#38: Durva, hogy mennyire szeretsz magadnak ellentmondani! :D Először jössz azzal, hogy nem tudom fizetni az albérletet meg a rezsit. Leírom, hogy de. Erre most jössz azzal, hogy nem elég megélhetésre és csajra? :D Van ennél szánalmasabb szint? Érvelni nem tudsz, ezért támadod a személyem. A támadásaid sorban bénák és mellémennek és sorban újabb bénaságokkal próbálkozol? Ember... Ez gáz.

Mondtam én, hogy ez elég a megélhetésre? Nem. Albérletről volt szó. (Mellesleg ismerek olyat, aki ennyiből él. Egyetemistát és felnőtt, dolgozó embert is. Mi ezzel a problémád?)

Ha vegetálásnak tartod azt, hogy nem kajálok naponta étteremben, nem járok naponta moziba és nincs plazmatévém, akkor ja, "vegetálok". És? :) Egyetemistaként, szerinted milliókból kéne élnem?

A csajozási szinted sejtettem, de köszi, hogy igazoltál! A csajokról is csak egy primitív általánosításra futotta részedről. Vagy nem volt még sosem barátnőd, vagy csak anyagias csajokat tudtál felszedni.

Szerencsére, nekem nem ilyen csajokkal volt gondom és a mostani barátnőm sem ilyen. Ha megyünk valahova, felváltva fizetjük a dolgokat. Egyszer ő fizeti a mozit, egyszer itt. Ő is tanul még. Színházba nem járunk, me' mi somogyi prolik vagyunk. A vacsorát közösen csináljuk. Majd ha egyszer lesz barátnőd, meglátod, hogy milyen jó móka!

A csórókat nem szeretik a lányok? Max. az anyagias lányok. De látod, nekem és még jó pár ismerősömnek is, csóróként az égvilágon semmi gondunk nincs csajozás terén! :D

Bérletre nincs szükségem. Gyalog fél óra az egyetem. Sétálni meg szeretek.

Ruhát és cipőt szülők segítségével veszek. Tudod, pont úgy, ahogy diákként te és pont úgy, ahogy diákként a diákok többsége.

Nem érzed szánalmasnak, hogy egy huszonéves "öcsit" próbálsz leoktatni idősebbként olyanról, amiben képben sem vagy? :)

Miért nem randiztok egymással?

2017. jan. 13. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!