Liberálisok miért nem értik meg hogy ok nélkül senki sem lesz rasszista?
Már miért ne lenne?
Persze, okot mindenki tud találni, például mert a haverok azok, meg az a menő, akkor én is az leszek, csak ez elég sovány indok.
Mert egy álomvilágban élnek.
Én specilel nem kedvelem a cigókat,de nem a barnaságuk miatt hanem a balhéik miatt.A muszlimokat se állhatom mert az életvitelük nem erre a világra való.Mindkettő gyakorlati tapasztalat.
Van viszont idekint egy hondurasi munkatársam aki teljesen rendben van,pedig ő is barnabőrű.
Mert a liberálisok feltűnési viszketegségben szenvednek, és remegnek, ha nem ajvékolhatnak. 5 perc hírnévért a saját anyjukat is meg...
A rasszizmus pedig - már ha egyáltalán létezik - nem előítélet, hanem utóítélet.
A Tárki felmérése szerint a magyarok 68%-a elutasítja, hogy pirézeket fogadjunk be.
Próbáltam rájönni ennek az elutasításnak az okára, de semmit nem találtam.
Egyre inkább meggyőződésem, hogy a pirézeket teljesen OK NÉLKÜL utálják sokan.
Még a piréz népnek is utána olvastam:
Szerintem nagyon szimpatikusak, és biztos, hogy velük szemben teljesen indokolatlan a rasszizmus bármilyen megnyilvánulása.
(Az meg már csak minket minősít, hogy egy nem létező népet is tudunk utálni. Ebből az látszik, hogy egyszerűen azt utasítjuk el, ha valaki MÁSFÉLE, mint mi vagyunk.)
Kedves Kérdező!
Ha esetleg nem értenéd 6-os válaszát, én fordítok: Egy felmérés szerint a magyarok 68%-a ki nem állhatja a pirézeket. A pirézek egy kitalált nép.
Ha a lakosság több, mint 2/3-a ki nem állhat egy nem létező népet, akkor náluk a rasszizmus okkal vagy ok nélkül történik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!