Csak nekem tűnik úgy, hogy a másik kétszáz történelmi esemény miatt, ami közismertebb és nagyobb jelentőségűnek van beállítva mint Trianon, nem óbégat senki?
Milyen más esemény van amiről csak fele annyit pofáznak, fele annyi filmet készítenek róla, fele annyi emlékművet emelnek mint a holokauszt(ról/nak)?
Senkit nem érdekelne ha nem mindenhonnan ez folyna, ha nem minden második film erről szólna, ha lenne olyan egymást követő három nap amikor mondjuk az indexen nincs kint valami holokauszt-megemlékezős cikk.
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
Miértis???
Csak neked.
Amúgy pl. konkrétan melyik történelmi eseményekre gondolsz? Egy párat fel tudsz sorolni abból a kétszázból?
egyébként #3, #8 ha több ilyen esemény van, honnan a fenéből tudtátok melyikre gondoltam? :D
@Krutoj Prianik érdekes, hogy akik nem olyan oldalakról tájékozódnak, ahol naponta van egy poszt a Holokausztról, nem érzik úgy, hogy a Holokauszt körül forogna a világ... vajon miért? ^^
# 6 szerinted pontosan milyen szabályt szegtem meg?
És akkor honnan tájékozódsz megkérdezhetem? Vagy van az m1/rtl/index liberális szennyek vagy marad a kuruc és társai akiket meg gondolom erősen megvestz, mert rasszista és szegény cigányok stb.
Jó kedvemben vagyok, úgyhogy elengedem a maradék 199 eseményt, csak egyet mondj kérlek, amiről akárcsak fele annyit beszélnek mint a holokausztról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!