Csak a legszükségesebb 100.000,de ők tényleg rászoruljanak,azaz nagyon megszűrnám kit engednék be,de őket kötelességemnek érzem emgsegíteni.
2015. jún. 9. 19:28
2/17 anonim válasza:
Amennyi ide szeretne jönni, és alkalmas rá. Nem a létszámban korlátoznám a dolgot. A társadalomba való beilleszkedési lehetőségek alapján határoznám meg ki telepedhet le, pl képzettség, nyelvtudás, tőke, esetleg kapcsolatok, stb. Ha egymilliárdan teljesítik a kritériumokat, akkor jöjjenek csak.
De nyugi, szinte senki nem akar itt letelepedni. Ez csak Viktor agyából pattant ki. Az itteniek többsége megy tovább Németországba, Franciaországba, Angliába.
2015. jún. 9. 19:38
3/17 tetro válasza:
Hát Semjén tegnap azt nyilatkozta a parlamentben, hogy napi ötmillió jön mostanában. Az már szerintem is elég durva. Holnapra már leszünk vagy 25 millióan. Rettegés ON
2015. jún. 9. 19:39
4/17 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem számokban, ha nem gazdasági tényezőkben néznék a dolgot, miért lenne gond, ha szakképzett orvosak befogadnánk, megtanítanánk magyarul és dolgoznának, miközben családjával békésen élhet.
2015. jún. 9. 19:42
5/17 anonim válasza:
Az afrikai országok poltikusai mirt nem világosítják fel a népüket hogy te ne szüljél már minden héten egy ygereketr mert nem tudod eltartani! nem lenne ilyen probléma
2015. jún. 9. 19:45
6/17 tetro válasza:
19.45
mert nem hogy oktatás nincs, de sok helyen állam se. tájékozódj az afrikai helyzetről, meg az elmúlt száz év történéseiről arra, és megkapod a kérdésedre a választ.
2015. jún. 9. 19:47
7/17 anonim válasza:
Azért az túlzás, hogy nincs oktatás, nekem az egyetemen van egy tanárom aki Togóból érkezett egyetemista korában ösztöndíjjal tanult az ELTE-n, és ma tanár a Miskolci Egyetemen.
2015. jún. 9. 19:52
8/17 anonim válasza:
100 ezer, max. negyedmillió.
2015. jún. 9. 20:28
9/17 anonim válasza:
A saját Nemzetem védelme a fontos, akit lehet vissza kell küldeni ahonnan jött.
A világ nagy városaiban jártam láttam,hogy mit okoz az idegen bevándorlás a harmadik világ államaiból érkezők miatt
aki ide 100 ezer bevándorlót beengedne az nem Magyar hanem féleszű....
2015. jún. 9. 21:38
10/17 anonim válasza:
Eltűnt a hozzászólásom amiben 0-t írtam, mert még van 1M kisebbségünk akit integrálni kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!