Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Netadó! Most akkor minden...

Netadó! Most akkor minden megkezdett GB 700 Ft + Áfa vagy maximum egy hónapban 700 Ft + Áfa?

Figyelt kérdés

Amúgy tuti, hogy bevezetik?

-független a tüntetésektől- ?

2014. okt. 30. 09:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

150 HUF/GB, maximum 700 HUF. Tehát ha 4 gb alatt fogyasztasz akkor lehet kevesebb mint 700.

Nem tuti még, hogy bevezetik.

2014. okt. 30. 10:04
 2/23 anonim ***** válasza:
75%

Két éve ki gondolta volna, hogy csak trafikban lehet majd cigit venni? Senki sem, vagy még kevesebben.

Most még csak "elemzik" a törvényhozó szervek, de Észak-Koreában is sokáig "elemezték" azt a javaslatot, hogy Kim-Jong Un nagybátyját lángszóróval végezzék ki, aztán puff, pár hétre rá a figura ropogósra sült.

2014. okt. 30. 10:14
 3/23 anonim ***** válasza:
11%
úristen, cigit lehet venni a trafikban???! diktatúra van
2014. okt. 30. 10:36
 4/23 Shai-Hulud ***** válasza:
67%

@BBKristof

Na most csak azért nem nyilatkozom az elmeállapotodról, mert gyanítom, hogy nem vagy te ennyire hülye, csak direkt akarod sarkítani a dolgot. De mivel tökéletesen meg vagyok győződve arról, hogy te is hallottad már például a "trafikmutyi" szót, és ismered annak jelentését is, a fenti gunyorosnak szánt mondatod csak sajátos idétlenségednek tudható be.

2014. okt. 30. 10:56
 5/23 anonim ***** válasza:
65%

"150 HUF/GB, maximum 700 HUF. Tehát ha 4 gb alatt fogyasztasz akkor lehet kevesebb mint 700. "

Kicsit értelmetlenül írtad le 1-es hozzászóló. Egy laikus aki nem olvas hírportált ennyiből nem érti meg a dolog lényegét.

A legújabb ( sokadik elképzelés) szerint 4 GB alatti fogyasztás esetén kevesebb lesz az adó,mint 700 forint. Azaz ha pl 2 GB-ot használsz el,akkor 350 ft-ot fizetsz.

Ha 4 GB-ot használsz el,akkor 700 forint.

Ha 4 GB felett használsz el netet havonta,akkoris csak 700 forint ,annál többet nem kérhetnek el adó formájában.

Érzitek az igazságtalanságot a javaslatban? ha valaki 4 GB-ot használ el,akkoris 700 forint,aki meg 80 GB-ot,az is 700 forint. Eleve azok járnak jól ezzel,akiknek pl nincs mobilnetjük,hanem otthonról szélssávú netről neteznek. Őnekik jó a 700 forint,de másoknak nem.

2014. okt. 30. 10:57
 6/23 BlackSword ***** válasza:
72%
igazad van utolsó, de te meg barátkozz meg a számológéppel, mert 2*150 nekem még csak 300 és nem 350...
2014. okt. 30. 11:08
 7/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszolók!

Azonban tenném hozzá, nem, nem járnak jól azok sem, akik 4 GB felett járnak...pl. Én is felette járok! S ez a 700Ft + Áfa is sok nekem, mivel ellenzem, s nem vagyok milliomos!

Persze értem a hozzászoló gondolatát, hogy igazándiból 4 GB alatt is 700 Ft, de még ennél leegyszerűsítve is:

MINDENKI fizet majd 700 Ft + Áfát, mivel SZERINTEM, akinek van, s használ netet, nagyon könnyen eléri a pár GB-ot!

Egyszerűen mondhatták volna a kevdes adókitaláló bőrlenyúzók, hogy mindenki fizessen havi 700 Ft + Áfát állambácsinak, hogy ELVBEN nethálózat fejlesztésre költség, ami még nagyobb hazugság! A szolgáltató eleve fejleszt vagy sem, ami minden évben emeli a díjakat! Tehát az állam csak hárít, hogy Ő ugyan nem magának akar pénzt blabblab...Értitek ugye!

2014. okt. 30. 11:25
 8/23 anonim ***** válasza:
16%

""A legújabb ( sokadik elképzelés) szerint 4 GB alatti fogyasztás esetén kevesebb lesz az adó,mint 700 forint. Azaz ha pl 2 GB-ot használsz el,akkor 350 ft-ot fizetsz.""

Ennyire értetlen emberek vannak ebben az országban, hogy annyit sem értenek meg.

AZ ADÓT A SZOLGÁLTATÓ FIZETI NEM A FELHASZNÁLÓ!!!

Ugyanúgy mint például a bankadót.

2014. okt. 30. 11:36
 9/23 A kérdező kommentje:

Te is ennyire okos vagy? Már elnézést!

Mikor volt olyan, hogy, amit a szolgáltatóra hárítottak, az nem került át a FOGYASZTÓRA?

Ebbe nem is mennék bele!

Nyílván az olyan ember, aki megteheti, hogy adó ide vagy oda, van cash rá!

S van a szorólt helyzetben lévő, aki szakmában 8 órás bejelentett munkáért, ami napi 12 óra kap nettő 43 ezer Ft, persze túlóra és minden járulékokat lenyelve a munkáltatónál!...Nah ez a nem mindegy! Ez pl ismerősöm munkabére már 3 éve!

Tehát nekünk, akik szart se kapnak kemény melőért, igenis megérzi a nyamvatt akár csak 300 Ft-ot is, mivel a számlákra se jut ebben az országban!

Hajrá MO UTOLSÓ EU-S HELY!

2014. okt. 30. 11:44
 10/23 BlackSword ***** válasza:
76%

"AZ ADÓT A SZOLGÁLTATÓ FIZETI NEM A FELHASZNÁLÓ!!!"

Akkor mond már meg nekem, hogy a szolgáltató szüli, izzadja, kakikálja, vagy éppen osztódással szaporítja e a pénzt??? Mert az előfizetőktől szedi be... Szóval ha a szolgáltatódnak több lesz a kiadás, akkor elhiheted, hogy NEKED IS TÖBB LESZ, mert MEG FOGJA EMELNI AZ ALAPDÍJAT, mint ahogy egyszer már megtette a telefonadó után... És átlagben jóval többel, mint 700ft... Beza...

2014. okt. 30. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!