Netadó! Most akkor minden megkezdett GB 700 Ft + Áfa vagy maximum egy hónapban 700 Ft + Áfa?
Amúgy tuti, hogy bevezetik?
-független a tüntetésektől- ?
150 HUF/GB, maximum 700 HUF. Tehát ha 4 gb alatt fogyasztasz akkor lehet kevesebb mint 700.
Nem tuti még, hogy bevezetik.
Két éve ki gondolta volna, hogy csak trafikban lehet majd cigit venni? Senki sem, vagy még kevesebben.
Most még csak "elemzik" a törvényhozó szervek, de Észak-Koreában is sokáig "elemezték" azt a javaslatot, hogy Kim-Jong Un nagybátyját lángszóróval végezzék ki, aztán puff, pár hétre rá a figura ropogósra sült.
@BBKristof
Na most csak azért nem nyilatkozom az elmeállapotodról, mert gyanítom, hogy nem vagy te ennyire hülye, csak direkt akarod sarkítani a dolgot. De mivel tökéletesen meg vagyok győződve arról, hogy te is hallottad már például a "trafikmutyi" szót, és ismered annak jelentését is, a fenti gunyorosnak szánt mondatod csak sajátos idétlenségednek tudható be.
"150 HUF/GB, maximum 700 HUF. Tehát ha 4 gb alatt fogyasztasz akkor lehet kevesebb mint 700. "
Kicsit értelmetlenül írtad le 1-es hozzászóló. Egy laikus aki nem olvas hírportált ennyiből nem érti meg a dolog lényegét.
A legújabb ( sokadik elképzelés) szerint 4 GB alatti fogyasztás esetén kevesebb lesz az adó,mint 700 forint. Azaz ha pl 2 GB-ot használsz el,akkor 350 ft-ot fizetsz.
Ha 4 GB-ot használsz el,akkor 700 forint.
Ha 4 GB felett használsz el netet havonta,akkoris csak 700 forint ,annál többet nem kérhetnek el adó formájában.
Érzitek az igazságtalanságot a javaslatban? ha valaki 4 GB-ot használ el,akkoris 700 forint,aki meg 80 GB-ot,az is 700 forint. Eleve azok járnak jól ezzel,akiknek pl nincs mobilnetjük,hanem otthonról szélssávú netről neteznek. Őnekik jó a 700 forint,de másoknak nem.
Köszönöm válaszolók!
Azonban tenném hozzá, nem, nem járnak jól azok sem, akik 4 GB felett járnak...pl. Én is felette járok! S ez a 700Ft + Áfa is sok nekem, mivel ellenzem, s nem vagyok milliomos!
Persze értem a hozzászoló gondolatát, hogy igazándiból 4 GB alatt is 700 Ft, de még ennél leegyszerűsítve is:
MINDENKI fizet majd 700 Ft + Áfát, mivel SZERINTEM, akinek van, s használ netet, nagyon könnyen eléri a pár GB-ot!
Egyszerűen mondhatták volna a kevdes adókitaláló bőrlenyúzók, hogy mindenki fizessen havi 700 Ft + Áfát állambácsinak, hogy ELVBEN nethálózat fejlesztésre költség, ami még nagyobb hazugság! A szolgáltató eleve fejleszt vagy sem, ami minden évben emeli a díjakat! Tehát az állam csak hárít, hogy Ő ugyan nem magának akar pénzt blabblab...Értitek ugye!
""A legújabb ( sokadik elképzelés) szerint 4 GB alatti fogyasztás esetén kevesebb lesz az adó,mint 700 forint. Azaz ha pl 2 GB-ot használsz el,akkor 350 ft-ot fizetsz.""
Ennyire értetlen emberek vannak ebben az országban, hogy annyit sem értenek meg.
AZ ADÓT A SZOLGÁLTATÓ FIZETI NEM A FELHASZNÁLÓ!!!
Ugyanúgy mint például a bankadót.
Te is ennyire okos vagy? Már elnézést!
Mikor volt olyan, hogy, amit a szolgáltatóra hárítottak, az nem került át a FOGYASZTÓRA?
Ebbe nem is mennék bele!
Nyílván az olyan ember, aki megteheti, hogy adó ide vagy oda, van cash rá!
S van a szorólt helyzetben lévő, aki szakmában 8 órás bejelentett munkáért, ami napi 12 óra kap nettő 43 ezer Ft, persze túlóra és minden járulékokat lenyelve a munkáltatónál!...Nah ez a nem mindegy! Ez pl ismerősöm munkabére már 3 éve!
Tehát nekünk, akik szart se kapnak kemény melőért, igenis megérzi a nyamvatt akár csak 300 Ft-ot is, mivel a számlákra se jut ebben az országban!
Hajrá MO UTOLSÓ EU-S HELY!
"AZ ADÓT A SZOLGÁLTATÓ FIZETI NEM A FELHASZNÁLÓ!!!"
Akkor mond már meg nekem, hogy a szolgáltató szüli, izzadja, kakikálja, vagy éppen osztódással szaporítja e a pénzt??? Mert az előfizetőktől szedi be... Szóval ha a szolgáltatódnak több lesz a kiadás, akkor elhiheted, hogy NEKED IS TÖBB LESZ, mert MEG FOGJA EMELNI AZ ALAPDÍJAT, mint ahogy egyszer már megtette a telefonadó után... És átlagben jóval többel, mint 700ft... Beza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!