Az ócsai lakópark felépítése helyett nem lett volna egyszerűbb azt a 2,3 milliárdot arra használni, hogy a leendő lakók maximum 20-25 milliós ingatlanjait visszavásárolja az állam és azt adja bérbe?
Ezen már én is gondolkodtam. Valamelyik nap olvastam valahol, hogy ahhoz, hogy egy család pályázhasson, legalább az egyik szülőnek kell rendelkeznie munkahellyel. Fogalmam sincs, hogy hol van Ócsa (ha jól sejtem, akkor Budapest mellett), de például egy nyugat-dunántúli országrészben élő család esetében jogos a kérdés,hogy hogyan fog onnan bejárni a meglévő munkahelyére?
Gondolom valakinek a valakije(i) gazdagodtak mások nyomorán...
29 millió egy 50-70 négyzetméteres legolcsóbb alapanyagokból felépített fatüzelésű kályha fűtésű házért?
Ez igen, ez szép teljesítmény :)
Valószínű sohasem fognak ott nem fizető lakáshitelesek élni.
Én arra tippelek, hogy a Kanadából kitoloncolt több száz, ezer magyarországit fogják oda telepíteni, mivel az önkormányzatok a távozásuk után valószínű kiadták másnak a lakásokat és lehet, hogy egyébként sem látnák őket szívesen.
Az lett volna logikus ha használt lakásokat vásárolnak 5-7 millióért és azt adják bérbe. Nálunk még olcsóbban is lehetne venni. A másik az, hogy azon a településen mindenki csóró lesz és még egymásnak sem tudnak némi munkát adni.
Pazarlás ez is mint még annyi minden ebben az országban.
23:01
Nem biztos, hogy boldogan laknál bármennyiért is abban a házban ha kilakoltattak volna a sajátodból ami mondjuk még nem volt teljesen a tiéd mert kölcsön volt rajta, de elvették és most lakhatnál bérlakásban és esetleg még tartozásod is maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!