Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Belőletek mi váltaná ki azt,...

Belőletek mi váltaná ki azt, hogy valakit durván elutasítsatok vagy letiltsátok?

Figyelt kérdés
Évek óta az megy,hogy próbálok valakivel kapcsolatot kialakítani,akár barátilag,akár szerelmileg.De valahogy mindenki kerül engem,suliba ha valaki leül szünetben,MINDIG kihagy egy széknyi helyet,és az ÖSSZES osztálytársam ezt teszi,előző sulimban is ez volt,pedig nem vagyok koszos,sem bunkó ember.Ezért elkezdtem interneten beszélgetni másokkal.Az elején még mindenki kedves,de a végére oltogat,legutóbb 7 ember írta nekem,hogy nekem soha nem lesznek barátaim,stb...Megkérdeztem miért,de nem adott konkrét választ senki sem.Nagyon-nagyon sok ember letiltott már,számomra örök rejtély,pedig tudom,hogy bennem van a hiba,de NEM TUDOM MI.Ezért kérdem,hogy: mi venne rá titeket,hogy megutáljatok valakit rövid időn belül?
2016. dec. 9. 23:28
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
30# Nem írtál...
2016. dec. 23. 11:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!