Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Belőletek mi váltaná ki azt,...

Belőletek mi váltaná ki azt, hogy valakit durván elutasítsatok vagy letiltsátok?

Figyelt kérdés
Évek óta az megy,hogy próbálok valakivel kapcsolatot kialakítani,akár barátilag,akár szerelmileg.De valahogy mindenki kerül engem,suliba ha valaki leül szünetben,MINDIG kihagy egy széknyi helyet,és az ÖSSZES osztálytársam ezt teszi,előző sulimban is ez volt,pedig nem vagyok koszos,sem bunkó ember.Ezért elkezdtem interneten beszélgetni másokkal.Az elején még mindenki kedves,de a végére oltogat,legutóbb 7 ember írta nekem,hogy nekem soha nem lesznek barátaim,stb...Megkérdeztem miért,de nem adott konkrét választ senki sem.Nagyon-nagyon sok ember letiltott már,számomra örök rejtély,pedig tudom,hogy bennem van a hiba,de NEM TUDOM MI.Ezért kérdem,hogy: mi venne rá titeket,hogy megutáljatok valakit rövid időn belül?
2016. dec. 9. 23:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
8# 15L vagyok,mit számít? :D
2016. dec. 9. 23:54
 12/31 anonim ***** válasza:
15 évesen ilyenkor már az ujjadat kéne szopnod álmodban. Vagy mást. :D
2016. dec. 9. 23:57
 13/31 A kérdező kommentje:
12# Neked meg anyád csöcsét :D
2016. dec. 9. 23:58
 14/31 anonim ***** válasza:
Na, most megkaptam a magamét. :D
2016. dec. 9. 23:58
 15/31 A kérdező kommentje:
14# Ezért most megmondasz anyukádnak? :D
2016. dec. 10. 00:00
 16/31 anonim ***** válasza:
Anyudnak mondalak meg, hogy állítsa be máskor a szülői felügyeletet a gépeden. :D
2016. dec. 10. 00:01
 17/31 A kérdező kommentje:
Ne uszítsd rám az anyumat :'(
2016. dec. 10. 00:02
 18/31 anonim ***** válasza:

"Nagyon-nagyon sok ember letiltott már,számomra örök rejtély,pedig tudom,hogy bennem van a hiba,de NEM TUDOM MI."

Nincs benned hiba. Ha lenne, elmondanák. Mivel nem mondják meg, ezért valójában nincs is hiba benned. Vagy legalábbis semmivel sem nagyobb, mint amekkora bennük van. És ezt ők is tudják. Egyszerűen csak valamiért nem vagy szimpatikus nekik. Hogy miért? Akármiért.

"Ezért kérdem,hogy: mi venne rá titeket,hogy megutáljatok valakit rövid időn belül?"

Az hogy gonosz. Ezen kívül mégis miért kéne bárkit is megutálnom?

2016. dec. 10. 00:32
 19/31 anonim ***** válasza:
Nem mondtad nekik véletlen hogy meg akarod őket ölni? :DD
2016. dec. 10. 00:41
 20/31 A kérdező kommentje:
19# Nem :D Tök normálisan beszélgetek valakivel,erre egyre lassabban kezd írni,végül már nem is válaszol.Van,hogy várok pár napot,aztán írok neki még egyszer.Akkor meg tilt.De van aki 10 percen belül tilt...Nem értem.
2016. dec. 10. 07:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!