Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálnak valakit munkahel...

Miért utálnak valakit munkahelyeken, aki meg akar felelni, kedves?

Figyelt kérdés
Nem pletykál a főnöknek, nem beszél ki másokat, előzékeny, nem oktat ki senkit, kedves, odafigyel dolgokra, jó kedvű, humoros, segít akin tud. Megis egy idő után gyűlölni kezdik, és kifúrják.
febr. 1. 19:59
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
29%

"aki meg akar felelni"

Itt a lényeg. Mert egy kiskutya. Az ilyennek általában nincsenek én-határai és lábtörlőnek nézik, kihasználják, stb.

febr. 1. 20:08
 2/32 anonim ***** válasza:
67%

Ne azért legyen kedves mert meg akar felelni, mert azt megérzik és irritálni fogja őket. Valami nem oké. Legyen határozott és úgy segítsen.

Ez így "jó kislány/jó kisfiú szindróma"!

febr. 1. 20:11
 3/32 anonim ***** válasza:
18%
Megfelelési kényszer, ennyi a lényeg. Utálják az emberek. Hamisságot sugároz, pátyolgatni kell.
febr. 1. 20:16
 4/32 anonim ***** válasza:
91%

Azért mert éretlen bunkók, 0 alatti érzelmi intelligenciával.

Ha van valaki aki megfelelési kényszeres, meg nincsenek énhatárai, akkor bármelyik ember előtt ott áll az egyéni döntés:

Kihasználom vagy nem?

Belerúgok vagy nem?

B@sztatom vagy nem?

Eretlen, tudatlan, erzelmi itnelligenciával nem rendelkező ember a másik ember gyengeségét vagy sebezhetőségét ugy fogja kezelni, mintha az egy zöld lámpa legyen, hogy belerúgjon.

Érett embernek eszébe nem jut hasonló, ha ilyennel találkozik.

Ezt meg kell fejlődni. De ők ezt nem fogják.

Felesleges foglalkoznod ilyen emberekkel.

febr. 1. 20:17
 5/32 anonim ***** válasza:
17%
Vagy magadtól vagy jó, vagy sehogy. Mert ha azért csinálod hogy másoknál bevágódjál, az gáz!
febr. 1. 20:18
 6/32 anonim ***** válasza:
75%
Ahol mindenki sárga, ott a lilát fogják kiutálni. Ahol mindenki lila, ott a sárgát. A "segít, akin tud" meg lehet túl sok is. A munkaköri elvárásoknak akarjon megfelelni, ne másoknak, mindenkinek úgysem lehet.
febr. 1. 20:19
 7/32 anonim ***** válasza:
75%
Az is igaz sajnos amit 5-ös mond, de attól még a megfelelési kényszer miatt fogják b@sztatni.
febr. 1. 20:19
 8/32 A kérdező kommentje:
Nem azert tettem, hogy bevágódjak, hanem a munkámat végeztem, amely praktikaval kezdődött es volt egy praktika “vezetőm” akinek idővel az agyára ment a “vezető” szerepe
febr. 1. 20:20
 9/32 anonim ***** válasza:
63%

Nem azért csinálják hanem, mert régen ezt szokták meg. Ez olyan mintha te azt szoktad meg otthon, hogy kiabálva kezelik a konfliktust ahelyett hogy megbeszélnék nyugodtan vádaskodnak. Akkor valószínű vagy te is így fogod kezelni vagy az ellenkezőjét váltja ki.

Ez nem jelenti azt, hogy amit a másik csinál jó.

De nem feltétlen tudatosan csinálja ugyanúgy ezt szokta meg otthon.

Ott van a lehetőség, hogy fejlődj javíts ezen, de ahhoz fel is kell ismerni amit csinálsz.

Vannak mintáink amiket a szüleinktől veszünk tudattalanul beépülnek és felnőttként ugyanúgy viselkedünk bizonyos helyzetekben.

febr. 1. 20:22
 10/32 anonim ***** válasza:
63%
Én sose szerettem magam feladni és úgy segítettem, szerintem mindenhol szerettek, leszámítva egy-két nagyon húzós embert, miattuk is mentem el. Szóval ha érzik hogy határozott vagy, van kiállásod és emellé még normális is vagy, ott kevés indokot szolgáltatsz arra hogy utáljanak. Ahhoz nagyon sérültnek, gonosznak, féltékenynek kell lenni a másiknak.
febr. 1. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!