Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálnak valakit munkahel...

Miért utálnak valakit munkahelyeken, aki meg akar felelni, kedves?

Figyelt kérdés
Nem pletykál a főnöknek, nem beszél ki másokat, előzékeny, nem oktat ki senkit, kedves, odafigyel dolgokra, jó kedvű, humoros, segít akin tud. Megis egy idő után gyűlölni kezdik, és kifúrják.
febr. 1. 19:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
63%
Meg azt is nézd hogy kiből mit váltasz ki. Lehet hogy ugyanabból a csoportból két különböző ember teljesen mást vált ki, mert a két ember is különböző.
febr. 1. 20:25
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Több mint 20 év munkatapasztalat után, azt tudom mondani, hogy mindenhol a kedves és gyengéd embereket szokták, az idő elteltéve piszkálni.

Nem is írom, azt hogy legyél az ellenkezője, inkább a kettő között.

Álljál ki magadért ha igazad van, de ne is keveredjél felesleges konfliktusba.

Sajnos egy ilyen világot élünk, ha nagyon zavar akkor, váltsál munkahelyet.

febr. 1. 20:28
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem a megfelelési kenyszer miatt.

Hanem azért, mert azt hiszik, hogy ha valakinek megfelelési kenyszere van az feljogosít barkit arra, hogy b@sztassa a másikat.

Azért mert azt gondolják, hogy a megfelelési kényszer egy b@sztatni-való tulajdonság.

És hsdd lehessen ösztönlényként eszerint a meggyőződés szerint cselekedni, hadd ne kelljen felülvizsgálni, hogy eselteg mashogy is lehetne kezelni. Hiszen akkor kiderülne, hogy nem csak így lehet és akkor már az ember látná hogy mekkora paraszt is.

Azért.

Ezek helyett inkább megmagyarázza hogy azért mert megfelelési kényszeres. Mintha ez önmagában magyarázat lenne.

Mert azért tudjak ám ők hogy a b@sztatás egy genyó dolog. De ha a maisk megfelelési kenyszeres. Hát akkor igen...akkor mintha indokolt lenne. Akkor meg van bocsátva. Akkor már senki nem paraszt.

Vazz. Állatkert.

febr. 1. 20:29
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Én rögtön levágom a csoportdinamikából hogy milyen emberekkel van dolgom, még meg se kell szólalniuk. Lehet hogy ez egy képesség, nem kell tanulnom. Ha látom hogy negatívak, gúnyosak, meg se szólalok, csak a legszükségesebbet, de ennek hosszútávon búcsú lesz a vége vagy így, vagy úgy.
febr. 1. 20:29
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, igazad van, én azt mondtam hogy a megfelelési kényszer miatt, de ez még nem jogosítja fel őket erre, szóval igen, ők a szemetek. A csorda ösztöne megkívánja hogy b@sztassák.
febr. 1. 20:32
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom hogy nem bírok ilyen légkört, szóval én mindig tiplizek. Általában találok újat, csak azért a f@szom akar mindig vándorolni ilyen sggfejek miatt.
febr. 1. 20:34
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Ezaz.

És a csorda ösztöne meg úgy működik, hogy a megfelelési kényszer helyére bármilyen más jelzőt beilleszt, és akkor az lesz a "zöld lámpa" a b@sztatáshoz.

Ezért mondom, hogy ezt meg kell fejlődni, hogy valakinek ez legyen az élete értelme hogy azt lesi, hogy mást b@sztasson, mert ha nem jut túl ezen, akkor mindegy, mi a jelző, ugrani fog mint bika a vörös posztóra.

Szomorú.

febr. 1. 20:38
 18/32 anonim ***** válasza:
56%
Azért, mert ha még arra se vagy képés, hogy E/1-ben beszélj magadról, akkor van ott más is, a mézesmázos cukorszirup mellett
febr. 1. 20:42
 19/32 anonim ***** válasza:
20. Na ezt most nem sikerült értelmezni.
febr. 1. 20:46
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért mondom, hogy ezt meg kell fejlődni, hogy valakinek ez legyen az élete értelme hogy azt lesi, hogy mást b@sztasson, mert ha nem jut túl ezen, akkor mindegy, mi a jelző, ugrani fog mint bika a vörös posztóra. Szomorú."

Fú de jól írtad! 👍

Ezek? Belecsontosodnak a genyó szerepbe, maximum egy krízis tudja őket kirobbantani ebből hogy vért🩸 izzadnak, de még ez is jobb, bárcsak így lenne! 🙏

febr. 1. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!