Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálnak valakit munkahel...

Miért utálnak valakit munkahelyeken, aki meg akar felelni, kedves?

Figyelt kérdés
Nem pletykál a főnöknek, nem beszél ki másokat, előzékeny, nem oktat ki senkit, kedves, odafigyel dolgokra, jó kedvű, humoros, segít akin tud. Megis egy idő után gyűlölni kezdik, és kifúrják.
febr. 1. 19:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert az új lelkes, szorgalmas simán felülemelkedne a régi kiégett ott dolgozókon. Pont ezért kezdik ki.
febr. 1. 20:51
 22/32 anonim ***** válasza:
69%
Felelősségteljes munkakörben mondjuk az sem elhanyagolható szempont, hogy a csupaszív ember teljesíti-e a szakmai minimumot, vagy rombol, kárt okoz a cégnek, plusz munkát a kollégáknak stb. Ez is generálhat indulatokat.
febr. 1. 21:03
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
22-23. Ezek is jó szempontok.
febr. 1. 21:19
 24/32 anonim ***** válasza:
febr. 1. 21:23
 25/32 anonim ***** válasza:
Hát nálunk simán náciskodtak, ahhoz nekem szembe kellett volna mennem a morális elveimmel hogy úgy pattogjak ahogy ők diktálnak. Ez nyilván kibékíthetetlen konfliktust szült és dobbantottam. Nem szeretem a morállal szembemenő, agresszív, autoriter személyiségeket, legyen az főnök vagy munkatárs. Szerintem ilyenkor jogos a konfrontáció és a parancsmegtagadás. Például nem kötelezhet arra hogy elveszítsem az emberségemet a munka kapcsán, főleg ha még hátrányom is származik belőle. Ez nem mentség, akármekkora nagykutya is az illető.
febr. 1. 21:24
 26/32 anonim ***** válasza:
febr. 1. 21:24
 27/32 anonim ***** válasza:
Na sikerült
febr. 1. 21:25
 28/32 anonim ***** válasza:

25.

kép > jobb egérgomb > képhivatkozás másolása > beillesztés

[link]

febr. 1. 21:26
 29/32 anonim ***** válasza:

A basztató oldal meg is érkezett a 18-as válaszoló személyében.

Nagyon viszket?

febr. 1. 23:42
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Saját példám:

Igyekszem mindig megcsinálni a munkám,legjobb tudásom szerint.Nem ritka,hogy hiába,mert a kisebbségi komplexusos,családjával rosszban lévő főnök akkor is lecsesz,ha semmi rosszat nem csináltam.Mert érzi,hogy ő nem felel meg a főnöki szerepnek.És nehogy egy kétkezi munkást meg többre becsüljenek,legalábbis mint munkatársat.Nyilván a szakmai tudása több,mint az enyém,de az egész épületben lenézik,röhögnek rajta,utálják.

febr. 2. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!