Belőletek mi váltaná ki azt, hogy valakit durván elutasítsatok vagy letiltsátok?
Figyelt kérdés
Évek óta az megy,hogy próbálok valakivel kapcsolatot kialakítani,akár barátilag,akár szerelmileg.De valahogy mindenki kerül engem,suliba ha valaki leül szünetben,MINDIG kihagy egy széknyi helyet,és az ÖSSZES osztálytársam ezt teszi,előző sulimban is ez volt,pedig nem vagyok koszos,sem bunkó ember.Ezért elkezdtem interneten beszélgetni másokkal.Az elején még mindenki kedves,de a végére oltogat,legutóbb 7 ember írta nekem,hogy nekem soha nem lesznek barátaim,stb...Megkérdeztem miért,de nem adott konkrét választ senki sem.Nagyon-nagyon sok ember letiltott már,számomra örök rejtély,pedig tudom,hogy bennem van a hiba,de NEM TUDOM MI.Ezért kérdem,hogy: mi venne rá titeket,hogy megutáljatok valakit rövid időn belül?2016. dec. 9. 23:28
21/31 anonim válasza:
Akkor meg lehet ez a baj, próbáld meg befenyíteni őket, ha nem válaszolnak/tiltanak akkor megölöd őket.
22/31 anonim válasza:
AZ még hagyján. Szerintem sokkal cifrább mikor valaki még annyira se veszi a fáradtságot, hogy letiltson hanem egyszerűen csak levegőnek néz mintha sose lett volna köztetek semmi kapcsolat.
23/31 anonim válasza:
Tényleg, az miben nyilvánul meg, ha valaki letilt téged? Kiír valami hibajelzést a rendszer számodra, amikor ismét privátot küldesz neki?
24/31 A kérdező kommentje:
23# Nem,hanem írják,hogy tiltottak.Amúgy facebookon és xboxon is tiltanak,ott ha nem mondják,legalább látom.
2016. dec. 10. 13:47
25/31 anonim válasza:
szerintem sokan azért is kihagynak egy helyet, mert ugyanúgy félnek. mivel korábban sem beszéltetek, ezért ciki lenne, ha most így odaülne, és ez a helyzet generálja magát.
26/31 A kérdező kommentje:
25# Az még oké,de ha valakit mellém ültet a tanár,akkor mimdig mondják,hogy bárhova,csak mellém ne.Egyszer meg is kérdeztem az osztálytársamat,hogy utál-e,de nem válaszolt semmit...
2016. dec. 10. 18:51
27/31 anonim válasza:
Aki megírja neked, hogy letiltott téged, próbáltál már ráírni ezek után? Ad hibajelzést a rendszer? Vagy csak elküldöd a privátod, mintha ő megkapta volna, közben meg már nem érzékeli a címzett?
28/31 anonim válasza:
"Szerintem sokkal cifrább mikor valaki még annyira se veszi a fáradtságot, hogy letiltson hanem egyszerűen csak levegőnek néz mintha sose lett volna köztetek semmi kapcsolat."
Ha levegőnek néz, akkor az miért lenne rosszabb, mintha letiltana? Nem értem.
29/31 A kérdező kommentje:
Szerintem úgy értette,hogy legalább tiltson le valaki és legyen őszinte,minthogy feleslegesen várjad a választ.De szerintem mindkettő sz.rul esik,ha ok nélkül nem áll velem szóba valaki.De itt a gykn nem írja ki,ha tiltottak,csak valaki írta,hogy ,,na akkor most tiltalak",de nem hiszem,hogy megtette volna,mivel úgysem tudnám meg.De mindegy,ha nem válaszol az ugyanolyan rossz.És nagyon sokan ezt teszik...
2016. dec. 12. 07:00
30/31 anonim válasza:
Te sem válaszoltál nekem a másfél héttel ezelőtti (második) privátomra...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!