Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról hogy...

Mit gondoltok arról hogy egyre több lány lesz prostituált?

Figyelt kérdés
Sajnos azt vettem észre hogy a volt osztálytársaim nagy része és még sokan mások a régi szomszédságból, ismerősök ismerősei kijárna külföldre vagy az interneten hirdetnek itthon. Sokan arra hivatkoznak, hogy ezzel nagyon jól lehet keresni, és kevésbé sérül lelkileg ezzel mintha kirakat előtt utána és nem tudnám megvenni magának a táskát vagy a cipőt pl. ti mit gondoltok erről? Én kicsit le vagyok döbbenve hogy a fél ország ezt csinálja… 28/F

2016. nov. 28. 23:22
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
54%

Hány éves vagy, ha megkérdezhetem?

Mert kb egy 16 éves, rettentően naív, almodozó kislány szintjén gondolkozol a szekxről, férfiakról, kapcsolatról és házasságról is.

Majd megérted 30 felett... addig ne erőltessük...

2016. dec. 3. 16:09
 42/45 anonim válasza:
Nem örülök egyre nagyobb a konkurencia:)) :DD
2016. dec. 7. 10:26
 43/45 anonim ***** válasza:

Lakásos lány vagy, utolsó? :)

Nyilván a lányoknak nem előnyös... de tényleg durva a konkurencia. 4 éve nézem Rosszlányokat és beszit, és szerintem egyre több lány van.

Egyre több arcképes hirdető, ugyanis az baromi nagy előny, ha szép az arca valakinek és nincs kitakarva sem. Vagy legalább részletek látszanak az arcból.

Nem gondoltam volna, hogy 4 év alatt ennyit "fejlődik" a piac. 5-10 éve még főleg koszos ci..nycsajok voltak fent, vagy kamuképes hirdetők.

2016. dec. 7. 15:36
 44/45 anonim válasza:
Az voltam, mar kiszalltam:)))
2016. dec. 8. 18:05
 45/45 anonim válasza:
Én nem ítélem el őket, hisz nekünk férfaknak jót tesznek
2016. dec. 26. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!