Mit gondoltok arról hogy egyre több lány lesz prostituált?
Na az egyik feminista gyökér kitöröltette a válaszomat, mert q betűvel leírtam a témában említett szót.
Kislány, legyen ez a legnagyobb boldogságod az életben, hogy reportolsz mert nem tetszik a normális hangnemben leírt véleményem.
A férfiak alaptermészetévek tökéletesen egyetértek. Minden szavad igaz, kedves utolsó.
Nem utolsó, utolsó előtti...
A megcsalás amúgy természetes dolog ha már a nő nem kívánja a szexet. Gyerek után gyakori... frigiditás, érdektelenség stb...
Sajnos mindem házasságban eljön ez a pont, mert teljesen szembemegy az ősi mivoltunkkal. A férfi poligám lény. Pont.
Minél többfelé KELL szórnia a magját. Ez áll a programban. Ezt teljesen felülírja, hogy egy nővel kéne leélni az életünket, aki ráadásul sok esetben elhidegül, a szexet nem kívánja 35-40 felett. Szülés után általában.
A nők el is vesztik a fogamzóképességüket, amíg egy 70 éves papa is tud brilliáns spermát kicsiholni több száz nőt megtermékenyítve.
Vagy beletörődik a férfi, hogy 35-40 évesen vége a szexuális életének, vagy eljár megcsalni a feleségét. Vagy 7x elválik...
Önmagad cáfolod... Kényszer, mert a genetikai kódunkban bennevan ez az ösztön.
Onnan lehet tudni, hogy ha a férfiak nem ejakulálnak 7-14 napig, akkor automatikusan álmukban ejakulálnak és teleélvezik az alsónadrágot egy perverz álom hatására. Ez biológiai törvény. A papok is ugyan úgy elsülnek álmukban.
A férfiak 90%-a maszturbál, tehát nem nagyon jut el ebbe a fázisba, mert az már nagyon a durva kanosság állapota.
Aki pedig nem szexelhet nővel az súlyos pszichológiai károkat szenved, depressziós lesz idővel, és megcsonkul lelkileg. Nyomorékká válik... ahogy sok szűz srác 25 felett, lelkileg megnyomorul. Csak prostival lehet az ilyeneket gyógyítani, és talán talán visszaterelni az Útra.
Cseheknél pedig szakképzett államilag támogatott prostituáltak állnak a mozgássérültek számára, mert nekik is szükségük van a szexre a lelki egyensúlyhoz.
A nők máshogy működnek, teljesen más igényeik vannak a szex-el. FŐleg egy frigid nőnek, akiben lecsökkentek a nemi hormonok magyarázd ezt... nem fogja érteni.
+ én pártolnám azt is, hogy minden fiú 21-éves korára kaphasson egy állami lehetőséget állami finanszírozásű biztonságos bordélyban, hogy meggyógyulhasson a idült szüzesség kórságából. Irtózatos testi és lelki károkat szenved, aki nem tudja elveszíteni ifjú férfi korára...
Ahogy régen tették az apák a fiúkkal. Elvitték őket átesni a tűzkeresztségen. Teljesen normális szokás volt.
*35 és *36!
Annyira a szivemből szóltál, hogyha lehetne 10 zöld kezet nyomnék legalább a gondolataidra. Abszolút így látom én is - és tapasztalom is magamon!
Kedves naiv "Nem létszükséglet a szex" és hasonló gondolkodásúak!
A férfiaknak létszükséglet a szex. És valóban hatalmas rombolást okoz az ember lelkében, ha nem jut hozzá, ezt sajnos magamon tapasztaltam.
Nekem tizenévesen nem jutott szex, mivel előnytelen külsőm volt (pattanásos voltam, csálé fogak, vézna testalkat, gyerekes arc).
Mostanra már kiférfiasodtam, mostanra már bejövök a csajoknak külsőre - de higgyétek el, a mai napig depresszióval tölt el a tudat, hogy tizenévesen nem jutottam hozzá a legszebb élményekhez, amikor valakik teljesen a 0-ról indulva megtapasztalhatják a szexet. Nektek fogalmatok sincsen, mekkora lelki fájdalmat tud okozni, ha az ember ezekben a meghatározó éveiben, életének azon korszakában, amikor a legmagasabb a szexuális étvágya, nem élheti ki magát.
És mostmár hiába vagyok sokkal értékesebb a párzási piacon, egyszerűen nem tudom élvezni ennek az előnyeit, mivel a mentális sebek, amiket a szexhiány és a kudarcélmények okoztak, nem múltak el a mai napig sem.
Hogy ez hogyan jön az eredeti kérdéshez?
Úgy, hogy egy életre bánom, hogy amikor betöltöttem a 18 éves kort, és még szűz voltam, nem kaptam fel a telefont, és mentem el egy lakásos nőhöz.
Tehát kereslet van a prostituáltakra, és sokkal nagyobb is lenne, ha nem lenne annyi fröcsögő nő, hogy fúúj, ez milyen már.
Egyébként meg csak nézzetek szét az internetes fórumokon, hány fiúnak/férfinak ment el még az életkedve is a szexhiánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!